reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
No ja też tak właśnie mam. A gdzie chodzisz Życiowa?
Ja apropo plamien to pisałam odnośnie globulki Twojej ze może wynik być nie halo.
A , że nie plamisz to jakoś tak przyjelam, że tak właśnie jest podświadomie chyba
Anka tak często robisz badania?
Ej staraczki żeby nie było to zapytuję jak u was? ??
Tylko jedna pani pisała , że leżała z pupka do góry
Ja czekam na testy pozytywy. Minka liczę na Ciebie bo taki nerwus z Ciebie jak że mnie na początku ciąży. Mnie szlag jasny trafiał krew nagła zalewala. Pamiętam jak szylam probnik kolorów dla.klienta i mnie tak wkurwial ten probnik ze nie mogłam na niego patrzeć w sumie jeszcze 3 dni do Minkowego sikania na patyka. Ja swoje pozytywy trzymam w dilerce w szufladzie. Bardzo mocne krechy mialam
Ja apropo plamien to pisałam odnośnie globulki Twojej ze może wynik być nie halo.
A , że nie plamisz to jakoś tak przyjelam, że tak właśnie jest podświadomie chyba
Anka tak często robisz badania?
Ej staraczki żeby nie było to zapytuję jak u was? ??
Tylko jedna pani pisała , że leżała z pupka do góry
Ja czekam na testy pozytywy. Minka liczę na Ciebie bo taki nerwus z Ciebie jak że mnie na początku ciąży. Mnie szlag jasny trafiał krew nagła zalewala. Pamiętam jak szylam probnik kolorów dla.klienta i mnie tak wkurwial ten probnik ze nie mogłam na niego patrzeć w sumie jeszcze 3 dni do Minkowego sikania na patyka. Ja swoje pozytywy trzymam w dilerce w szufladzie. Bardzo mocne krechy mialam
Życiowa
Mamakulcia ja na wiejską do przychodni zabobrze.
ja dzisiaj solidarnie z wami tez się popsztykalam ze swoim ale trwał nasz foch może 30min i juz jest git
No właśnie kto jest przed Minka do testowania?
Przyznawać się. .. laski piszcie o swoich cyklach... czy była owu czy się zaczyna? czy seksy są w śni płodne? kurde aż mi głupio ciągnąć tak za język. ... ale wiecie o co chodzi na pewno
ja dzisiaj solidarnie z wami tez się popsztykalam ze swoim ale trwał nasz foch może 30min i juz jest git
No właśnie kto jest przed Minka do testowania?
Przyznawać się. .. laski piszcie o swoich cyklach... czy była owu czy się zaczyna? czy seksy są w śni płodne? kurde aż mi głupio ciągnąć tak za język. ... ale wiecie o co chodzi na pewno
Anka_32
Kulka ja w poprzedniej Ciąży robilam krew i mocz co miesiac. Teraz robilam w 8 tygodniu czyli 3 tygodnie temu a do wizyty jeszcze ponad tydzien a do nastepnej kolejny miesiac wiec bez badan dwa miesiace. Ja z Tosia mialam anemie i terax troche sie boje. Morfo i mocz u mnie po 9 zl wiec tragedii nie ma a bede spokojniejsza
Życiowa
Mała ale czujesz się jak na @?
wiesz czasami kropla wystarczy... dzwoneczek chyba tak miała ze z trzy razy tylko w cyklu były przytulanka a zaskoczyło chociaż była przekonana że nic z tego ...
wiec nic straconego. ..
a może jakieś urozmaicenie podniesie ci libido?
wiesz czasami kropla wystarczy... dzwoneczek chyba tak miała ze z trzy razy tylko w cyklu były przytulanka a zaskoczyło chociaż była przekonana że nic z tego ...
wiec nic straconego. ..
a może jakieś urozmaicenie podniesie ci libido?
MałaMi90
My tak bardziej chyba w maju zaczniemy sie starac o dzidziusia no ale jak wczesniej sie uda to tez bedzie dobrze☺
Minka? Aniah? Anettte? Mariola? Ola? Wiki? Dora? Nuska? Tatinka? Myszunia? Jak u Was? I u calej naszej forumowej rodzinki?
Minka? Aniah? Anettte? Mariola? Ola? Wiki? Dora? Nuska? Tatinka? Myszunia? Jak u Was? I u calej naszej forumowej rodzinki?
reklama