reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiecie co jestem taka zmęczona, że coś chciałam napisać wczoraj ale w końcu się pogubiłam :D najpierw sytuacja życiowa Kasimarysi pomyliła mi się z Życiową,później Anette i Ola21 mi się pomyliły i już sama nie wiedziałam co komu chciałam powiedzieć. Tyle tu stron jest, że ciężko sprawdzić kto co napisał, jak się nie pisze na bieżąco :p

Życiowa pampuchy fajna sprawa, najlepsze są takie domowej roboty. My jedliśmy devolaje z frytkami i surówkami,jedna surówka to tak nam zasmakowała, że muszę pokombinować co tam było jeszcze na pewno pekin, marchew jabłuszko i chyba por, taka zwykła a taka super :)
A co do serników to ja też mam bo mąż od teściowej przywiózł tylko problem jest taki, że ja tak średnio lubię.Muszę mieć ochotę, już raz miałam w tym roku więc mi pewnie do następnego wystarczy :)

Wiktoria ja z sernikiem tez tak mam :)
ale zjedliśmy cala blachę :p
Mery zjadła może trzy kawałki ja niewiele więcej a mój się rzucił jakby sernika w życiu nie jadł :p

w ogóle jutro idę na badania i tak sobie myślę. .. mam oddać mocz. a mam infekcje i wczoraj wzięłam globulke. .. mam je używać co 2 dzień czyli następna jutro o to pod wieczór. .. ale jak rano oddam mocz to ta wczorajsza nie będzie miała wpływu na wynik?

Ja tez sałatki lubie gyros za mna chodzi :p ii wiecie co nieraz sobie robie te salatki z sosami vinegre pekinska i warzywa megaa dobre:)

minka ja tez zycze ci wszystkiego naj naj naj!!!niech ci sie spelnia wszystko:)

u nas pogoda ze az sie plakac chce:/wiosno prosze no ju przychodz!!!

milej niedzielki kobitki!
my dzis na burgery pojechalismy wiec obiadu gotowac nie musze;)

Ola początki infekcji ponoć normalne na początku ciąży. ..
no nic pewnie gin będzie brała po uwagę ten lek co mi zapisała jak wyniki dostanie.

reklama
Ola no sama mnie skierowała na te badania i sama mi globulki przepisala. .. wiec zapewne nie ma to wpływu większego na wyniki...
jejku gorączki dostałam :(

Do góry