reklama
Ola21-1995
Fanka BB :)
Może ze curry pierś tez bym zjadlaNo mnie Olu w ogole smakowo nie podszedl dzisiaj :-)
Ja mam zamrożone mielone mama mi kupiła mialam robić i jakoś zabrać się nie mogę ale z lopatki i szynki sa pyycha bo zwykłego mielonego nie rusze
Wiiktoriiaaa
Wiecie co jestem taka zmęczona, że coś chciałam napisać wczoraj ale w końcu się pogubiłam najpierw sytuacja życiowa Kasimarysi pomyliła mi się z Życiową,później Anette i Ola21 mi się pomyliły i już sama nie wiedziałam co komu chciałam powiedzieć. Tyle tu stron jest, że ciężko sprawdzić kto co napisał, jak się nie pisze na bieżąco
Życiowa pampuchy fajna sprawa, najlepsze są takie domowej roboty. My jedliśmy devolaje z frytkami i surówkami,jedna surówka to tak nam zasmakowała, że muszę pokombinować co tam było jeszcze na pewno pekin, marchew jabłuszko i chyba por, taka zwykła a taka super
A co do serników to ja też mam bo mąż od teściowej przywiózł tylko problem jest taki, że ja tak średnio lubię.Muszę mieć ochotę, już raz miałam w tym roku więc mi pewnie do następnego wystarczy
Życiowa pampuchy fajna sprawa, najlepsze są takie domowej roboty. My jedliśmy devolaje z frytkami i surówkami,jedna surówka to tak nam zasmakowała, że muszę pokombinować co tam było jeszcze na pewno pekin, marchew jabłuszko i chyba por, taka zwykła a taka super
A co do serników to ja też mam bo mąż od teściowej przywiózł tylko problem jest taki, że ja tak średnio lubię.Muszę mieć ochotę, już raz miałam w tym roku więc mi pewnie do następnego wystarczy
Życiowa
Wiktoria ja z sernikiem tez tak mam
ale zjedliśmy cala blachę
Mery zjadła może trzy kawałki ja niewiele więcej a mój się rzucił jakby sernika w życiu nie jadł
w ogóle jutro idę na badania i tak sobie myślę. .. mam oddać mocz. a mam infekcje i wczoraj wzięłam globulke. .. mam je używać co 2 dzień czyli następna jutro o to pod wieczór. .. ale jak rano oddam mocz to ta wczorajsza nie będzie miała wpływu na wynik?
ale zjedliśmy cala blachę
Mery zjadła może trzy kawałki ja niewiele więcej a mój się rzucił jakby sernika w życiu nie jadł
w ogóle jutro idę na badania i tak sobie myślę. .. mam oddać mocz. a mam infekcje i wczoraj wzięłam globulke. .. mam je używać co 2 dzień czyli następna jutro o to pod wieczór. .. ale jak rano oddam mocz to ta wczorajsza nie będzie miała wpływu na wynik?
Ola21-1995
Ja tez sałatki lubie gyros za mna chodzi ii wiecie co nieraz sobie robie te salatki z sosami vinegre pekinska i warzywa megaa dobre
Ola21-1995
Życiowa jaka infekcje?
Ola21-1995
Zyciowa normalne normalne
A wie ze masz mocz oddac? I bierzesz globulki?
Tatinka to Ty jesteś z Wrocławia? ?? Przypomnij mi
A wie ze masz mocz oddac? I bierzesz globulki?
Tatinka to Ty jesteś z Wrocławia? ?? Przypomnij mi
reklama