reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja nie trace nadzieji ja to wiem☺ dla mnie to nie bedzie rozczarowanie z okresem tylko ze nie wiem kiedy bedzie....bo jak nie bralam tabsow to tak roznie z tym bylo hehe min 20 kilka dni a max 44 dni

Czasem wystarczy raz:) Ja tak miałam poprzednio... A teraz właśnie kończy mi się @ i mam zamiar mojemu M grafik zrobić bo będzie musiał przyjechać w tyg do domu ;) bo wg kalendarz owu w środku tyg wypada. Nawet się nie buntował stwierdził, że na sex możne przy jechać.
W ogóle to już drug tydz jak zaczął prace w innym mieście. Pierwszy tydz minął jakoś spokojnie, ale w drugim deprechy dostawałam. Może i przez to że @ przylazła i urodziny sama spędziłam ( tzn z Wami -Dzięki:)
Ja nie wiem jak dziewczyny dają radę same z mężami za granicę wyjeżdżającymi.

W tamtym miesiącu od razu czułam i wiedziałam że owulacja potwierdzona testem i według kalendarza, dziś się zaczyna owulacja i nic nie boli, nic nie leci. Ale rano się przytulalismy, idę teraz pod prysznic i ciągne znów do przytulania :) miłego wieczoru :)

I jak tu Was czytać? matko tyle stron.

Minko wszystkiego co najlepsze! Skończenia studiów i dzidzi. Życzę Ci tego z całego serca.

Viola czy mnie ominął Twój test?!!!!! oczywiście pozytywny?!

Ja dziś z mężem byłam na rybach, zrobiliśmy ognisko i jedliśmy kiełbaske :) śmiać mi się chciało, bo mąż powiedział ze w moim słychać jakby coś pływało jakieś bąbelki, bo słuchał i pytał kiedy będzie coś więcej słychać i czuć :-)

Anettte to masz najlepszy czas :-Dsex all time :-D

Wiki to miałaś lana niedziele ;-)

Ja od początku ciąży przez te 13 tyg przytyłam 2 kg. Ubrań ciążowych nie mam.

Mamakulka :) masz szalonego faceta :) podobno mężczyźni przy kobietach w ciąży mają też ciążowe objawy :)

Kasia polecam proszek Loves czy jakoś tak dla dzieci :)

Ola21-1995 mniam smakowicie wygląda trunek

Olka nie wyglupiaj się tylko pisz :)

Hejka! :)
Miałam nie pisać, bo smutna jestem i nikomu nie chce marudzić, ale jednak się skusiłam ;p
Życiowa masz talent! ;) Zbierasz może czasem zamówienia? ;p hehe
Minka Wszystkiego najlepszego i 2 kreseczek Kochana ;*
Mamakulka zdrówka dla psinki ;*
Anettte owocnych przytulanek! :D
KasiaMarysia witaj ;) chyba się jeszcze nie poznałyśmy ;) trzymam kciukasy za happy end z mężuchem ;)

Alergię to mam chyba na wszystko ze spożywki (czekolada i kakao niestety też ;/) ;p ale jakoś sobie z tym radze ;p
Dziewczynki ta tołpa, jest niby dobra, ale uważajcie bo może uczulać, a dużo osób mówi, że tołpa ich "piecze" ;/ Oczywiście są różne rodzaje, więc różnie może z tym być ;)
Liście manuka też są ok byle nie za dużo, dobrze zrobić czasem od nich przerwę ;)

Jeśli chodzi o staranki to w środę idę do gina, niech mnie bada ;p chce się dowiedzieć czy wszystko tam ok i porobić badania ;) Ewentualnie się umówić na monitoring ;)
Według moich obliczeń owu będę miała w świąteczną niedzielę i się śmieję, że jak się uda to będziemy mieć kurczaczka heheh ;p

reklama
Do góry