reklama
dora032
Fanka BB :)
Czasem wystarczy raz Ja tak miałam poprzednio... A teraz właśnie kończy mi się @ i mam zamiar mojemu M grafik zrobić bo będzie musiał przyjechać w tyg do domu bo wg kalendarz owu w środku tyg wypada. Nawet się nie buntował stwierdził, że na sex możne przy jechać.
W ogóle to już drug tydz jak zaczął prace w innym mieście. Pierwszy tydz minął jakoś spokojnie, ale w drugim deprechy dostawałam. Może i przez to że @ przylazła i urodziny sama spędziłam ( tzn z Wami -Dzięki
Ja nie wiem jak dziewczyny dają radę same z mężami za granicę wyjeżdżającymi.
W ogóle to już drug tydz jak zaczął prace w innym mieście. Pierwszy tydz minął jakoś spokojnie, ale w drugim deprechy dostawałam. Może i przez to że @ przylazła i urodziny sama spędziłam ( tzn z Wami -Dzięki
Ja nie wiem jak dziewczyny dają radę same z mężami za granicę wyjeżdżającymi.
W tamtym miesiącu od razu czułam i wiedziałam że owulacja potwierdzona testem i według kalendarza, dziś się zaczyna owulacja i nic nie boli, nic nie leci. Ale rano się przytulalismy, idę teraz pod prysznic i ciągne znów do przytulania miłego wieczoru
KasiaMarysia23
I jak tu Was czytać? matko tyle stron.
Minko wszystkiego co najlepsze! Skończenia studiów i dzidzi. Życzę Ci tego z całego serca.
Viola czy mnie ominął Twój test?!!!!! oczywiście pozytywny?!
Ja dziś z mężem byłam na rybach, zrobiliśmy ognisko i jedliśmy kiełbaske śmiać mi się chciało, bo mąż powiedział ze w moim słychać jakby coś pływało jakieś bąbelki, bo słuchał i pytał kiedy będzie coś więcej słychać i czuć :-)
Anettte to masz najlepszy czas sex all time
Wiki to miałaś lana niedziele ;-)
Ja od początku ciąży przez te 13 tyg przytyłam 2 kg. Ubrań ciążowych nie mam.
Mamakulka masz szalonego faceta podobno mężczyźni przy kobietach w ciąży mają też ciążowe objawy
Kasia polecam proszek Loves czy jakoś tak dla dzieci
Ola21-1995 mniam smakowicie wygląda trunek
Olka nie wyglupiaj się tylko pisz
Minko wszystkiego co najlepsze! Skończenia studiów i dzidzi. Życzę Ci tego z całego serca.
Viola czy mnie ominął Twój test?!!!!! oczywiście pozytywny?!
Ja dziś z mężem byłam na rybach, zrobiliśmy ognisko i jedliśmy kiełbaske śmiać mi się chciało, bo mąż powiedział ze w moim słychać jakby coś pływało jakieś bąbelki, bo słuchał i pytał kiedy będzie coś więcej słychać i czuć :-)
Anettte to masz najlepszy czas sex all time
Wiki to miałaś lana niedziele ;-)
Ja od początku ciąży przez te 13 tyg przytyłam 2 kg. Ubrań ciążowych nie mam.
Mamakulka masz szalonego faceta podobno mężczyźni przy kobietach w ciąży mają też ciążowe objawy
Kasia polecam proszek Loves czy jakoś tak dla dzieci
Ola21-1995 mniam smakowicie wygląda trunek
Olka nie wyglupiaj się tylko pisz
Nuśkaaa
Hejka!
Miałam nie pisać, bo smutna jestem i nikomu nie chce marudzić, ale jednak się skusiłam ;p
Życiowa masz talent! Zbierasz może czasem zamówienia? ;p hehe
Minka Wszystkiego najlepszego i 2 kreseczek Kochana ;*
Mamakulka zdrówka dla psinki ;*
Anettte owocnych przytulanek!
KasiaMarysia witaj chyba się jeszcze nie poznałyśmy trzymam kciukasy za happy end z mężuchem
Alergię to mam chyba na wszystko ze spożywki (czekolada i kakao niestety też ;/) ;p ale jakoś sobie z tym radze ;p
Dziewczynki ta tołpa, jest niby dobra, ale uważajcie bo może uczulać, a dużo osób mówi, że tołpa ich "piecze" ;/ Oczywiście są różne rodzaje, więc różnie może z tym być
Liście manuka też są ok byle nie za dużo, dobrze zrobić czasem od nich przerwę
Jeśli chodzi o staranki to w środę idę do gina, niech mnie bada ;p chce się dowiedzieć czy wszystko tam ok i porobić badania Ewentualnie się umówić na monitoring
Według moich obliczeń owu będę miała w świąteczną niedzielę i się śmieję, że jak się uda to będziemy mieć kurczaczka heheh ;p
Miałam nie pisać, bo smutna jestem i nikomu nie chce marudzić, ale jednak się skusiłam ;p
Życiowa masz talent! Zbierasz może czasem zamówienia? ;p hehe
Minka Wszystkiego najlepszego i 2 kreseczek Kochana ;*
Mamakulka zdrówka dla psinki ;*
Anettte owocnych przytulanek!
KasiaMarysia witaj chyba się jeszcze nie poznałyśmy trzymam kciukasy za happy end z mężuchem
Alergię to mam chyba na wszystko ze spożywki (czekolada i kakao niestety też ;/) ;p ale jakoś sobie z tym radze ;p
Dziewczynki ta tołpa, jest niby dobra, ale uważajcie bo może uczulać, a dużo osób mówi, że tołpa ich "piecze" ;/ Oczywiście są różne rodzaje, więc różnie może z tym być
Liście manuka też są ok byle nie za dużo, dobrze zrobić czasem od nich przerwę
Jeśli chodzi o staranki to w środę idę do gina, niech mnie bada ;p chce się dowiedzieć czy wszystko tam ok i porobić badania Ewentualnie się umówić na monitoring
Według moich obliczeń owu będę miała w świąteczną niedzielę i się śmieję, że jak się uda to będziemy mieć kurczaczka heheh ;p
reklama
KasiaMarysia23
Aneete ja takżeMam nadzieję Kasiu że dacie sobie z mężem jeszcze szansę i będzie wszystko dobrze
Nuśkaaa chyba nie miałyśmy okazji wiec witaj, życzę powodzenia w staraniach
Aniaa_H gdzie się podziewasz????