reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Bede nadrabiać caly wieczor tyle naskrobalyscie :)
Ja dzis mam caly czas mokro. Dwa razy juz zmienialam majtki az zalozylam podpaske

Anka a wkładki nie dają rady?
37.6... ale czułam moment w którym zaczęła rosnąć. .. kurde juz z dwa tygodnie trwa to przeziębienie moje... chyba bez lekarza się nie obejdzie... :/

W ciąży jest zwiększona produkcja sluzu :) Ja nie miałam od czasu jak brałam luteine ale teraz jak juz nie biorę to mam znowu.

Uuu Viola dzięki za pomysł z kapucha! Zaryzykowalam i zrobiłam i się najadlam :D

Życiowa no jak dalej się utrzymuje to chorobsko to odwiedź lekarza. Lepiej sprawdzić.

Życiowa co do moczu to próbuj może wyjdzie . Mnie jak zaczęłam plamic dwa razy robili badanie moczu w szpitalu i mimo , że się podmywalam przed samym badaniem i ze środkowego strumienia dawałam to i tak wychodziły jakieś dziady.

Lody to ja lubię każde :D

Mamakulka to ja nie pisałam wam, że już od tygodnia nie plamie?

tylko zastanawiam się czy przez te globulki wynik móż wyjść nie taki... zresztą zawsze jak coś jest źle to powtarzają wiec co ja się martwię :)

Moja panna juz padla.... oczywiscie z płaczem bo była już tak zmęczona że szok, nawet kaszy nie wypila.
Ja robilam mocz i krew 3 tygodnie temu i chyba zrobie jeszcze raz przed wizyta bo jednak 3 tygodnie to długo.

Mi kazała zrobić żeby na środę mieć wyniki. wiec jak zrobię jutro to będzie ok. ale póki co to takie podstawowe. w pierwszej dostałam od razu cały zestaw...

w sumie ciesze się ze chodzę na NFZ i ta przychodnia ma swoje laboratorium wiec nie dość że nie płacę to po wyniki nie musze chodzić bo są od razu w systemie a ja dostaje kopie na wizycie u gina.

reklama
Życiowa to fajnie że na NFZ, ja jakby co to będę musiała prywatnie wszystkie badania robić. u mnie w okolicy jest jeden stary ginekolog, który jest beznadziejny. Na czarno robi zabiegi i strach do niego iść. Tyle historii o nim krąży ze szok.
Kurcze, ale bym frytki zjadła , ponad rok nie jadłam bo ja raczej tak zdrowo staram się odżywiać i mało smażonego.
Ja w tej poprzedniej ciąży miałam tak, że jak zaczęłam brać te dopochwowe luteinę i duha. to normalnie lało się ze mnie, takie wodniste coś. Nie zdążyłam wtedy gina zapytać czy to normalne?

Do góry