reklama
dora032
Fanka BB :)
Super zdolniacha z ciebieSkończyłam druga rzecz do noszenia szyta od podstaw i pierwsze spotkanie ze ściągaczem Megggga mi się podoba
Ola21-1995
Zyciowa super zdjęcia
Kasiu ja nieraz mam smaka na maka ale potem mam wyrzuty sumienia ze jem te niezdrowe rzeczy
Jaki olejek do kąpieli masz? Ja kupowalam kiedyś oilatum albo emolium balsam i płyn potem jakiś plyn z oliwka dla dzieci teraz kozie z ziaji wczoraj kupilam w rossmanie zel do mycia twarzy później Ci pokaże bez zadnej chemii cena trochę wysoka ale dobra jest firma la roche posay moja mame tez uczula byle co a jak jej kupiłam pod choinke plyn micelarny z tego to mówila jakby sama woda myla a oprócz proszku używasz płyn bo ja proszek dziecinny i do tego lenor ale nie ma juz wysypki
Kasiu ja nieraz mam smaka na maka ale potem mam wyrzuty sumienia ze jem te niezdrowe rzeczy
Jaki olejek do kąpieli masz? Ja kupowalam kiedyś oilatum albo emolium balsam i płyn potem jakiś plyn z oliwka dla dzieci teraz kozie z ziaji wczoraj kupilam w rossmanie zel do mycia twarzy później Ci pokaże bez zadnej chemii cena trochę wysoka ale dobra jest firma la roche posay moja mame tez uczula byle co a jak jej kupiłam pod choinke plyn micelarny z tego to mówila jakby sama woda myla a oprócz proszku używasz płyn bo ja proszek dziecinny i do tego lenor ale nie ma juz wysypki
Płynów do płukania nie mogę używać. Do kąpieli mam z avene olejek uzupełniający lipidy, on kosztuje ponad 60 zł i balsam też mam z tego. A do twarzy mam z cetaphil taką emulsje do mycia twarzy ale też droga bo 250ml ponad 50 zł.Zyciowa super zdjęcia
Ja jestem po obiedzie więc tylko mcflurry lion bez polewyja bym przygarnela mcflurry i burgera jakiegoś
India9
Hej laski :-)
Dopiero udalo mi sie cala produkcje przeczytac. trochr tematow sie przetoczylo ;-)
U nas pogoda fajna, zimno ale slonecznie :-) zaraz idziemy na obiadek.
Co do wetow to ja tez kupe wydalam na leczenie kota pod katem grzybicy a okazalo sie kotka miala swirzbowca i wymagalo to zupelnie innego leczenia. I sterydy, ktore wczesniej brala bardzo jej skore zniszczyly :/
Z alergia skorna nie mialam nic do czynienia ale mam alergie na siersc kotow, obexnie w uspieniu chyba i na pylki wszelakie.
Minka, wszystkiego Najlepszego :-*
Ja sie dzis z M. poklocolam, ale on ogolnie jest klotliwy i moja tolerancja juz zaczyna spadac....
KasiaMarysia, grunt to walczyx o to co dla Ciebie wazne. Trzymam kciuki, bo sytuacja trudna :-*
Mamakulka, twoj to pewnie swiruje przez klopoty finansowe oraz ciaze. Duzo facetow wpada w panike, czasem nie sa swiadomi dlaczego. U mnie teraz jest to samo....
Dopiero udalo mi sie cala produkcje przeczytac. trochr tematow sie przetoczylo ;-)
U nas pogoda fajna, zimno ale slonecznie :-) zaraz idziemy na obiadek.
Co do wetow to ja tez kupe wydalam na leczenie kota pod katem grzybicy a okazalo sie kotka miala swirzbowca i wymagalo to zupelnie innego leczenia. I sterydy, ktore wczesniej brala bardzo jej skore zniszczyly :/
Z alergia skorna nie mialam nic do czynienia ale mam alergie na siersc kotow, obexnie w uspieniu chyba i na pylki wszelakie.
Minka, wszystkiego Najlepszego :-*
Ja sie dzis z M. poklocolam, ale on ogolnie jest klotliwy i moja tolerancja juz zaczyna spadac....
KasiaMarysia, grunt to walczyx o to co dla Ciebie wazne. Trzymam kciuki, bo sytuacja trudna :-*
Mamakulka, twoj to pewnie swiruje przez klopoty finansowe oraz ciaze. Duzo facetow wpada w panike, czasem nie sa swiadomi dlaczego. U mnie teraz jest to samo....
Ola21-1995
India mój tez ma na sierść ...a to nie na sierść tylko na sline ma się uczulenie i potem koty się myją i ta slina zostaje na skórze i uczula tez kiedyś nie wiedzialam
Ola21-1995
Płynów do płukania nie mogę używać. Do kąpieli mam z avene olejek uzupełniający lipidy, on kosztuje ponad 60 zł i balsam też mam z tego. A do twarzy mam z cetaphil taką emulsje do mycia twarzy ale też droga bo 250ml ponad 50 zł.
Kasiu ja taki wzięłam na wypróbowanie mini bo duzy 200 ml chyba ponad 30 zloty
Ogólnie na te kosmetyki z tolpa jest teraz szal i coraz więcej ich nawett dla dzieci juz robią szampony tez sa dobre
Bez alergenów sztucznych barwników Peg ow SLS-u parabenow i donorow formaldehydu nie wiem co to to ostatnie za ta próbkę 8 zl dalam
Twojej firmy nie słyszałam ale moze wyprobuje pokaz jak możesz
Załączniki
reklama
dzwoneczek85
Ola a jaki zapach ma ten zel bo ja kiedys z tolpy mialam balsam i zel pod prysznic i mi wlasnie zapach nie odpowiadal