My mamy anty alergiczne i w sumie nie narzekam nie mam porównania, bo tych anty roztoczowych nigdy nie miałam ale mój od razu jak zmieniłam kołdry i poduszki to katar mniejszyOla niewiem jak tobie się objawia alergia na kurz i roztocza. Ja miałam cało roczny katar i ranki na ciele. Polecam tę kołdry i poduszki anty roztoczowe z certyfikatem. Pościele które można prac w 90 stopniach, głównie to są pościele hotelowe. Ręczniki które można również prac w 90 stopniach. Proszek niema znaczenia bo to nie na proszek masz uczulenie. No i oprócz tego te urządzenia ultradźwięki na roztocza, które je zabijają. Na materace mam też pokrowce anty roztoczowe. Tylko trzeba pamiętać że nie anty alergiczne tylko musi być anty roztoczowe
reklama
viola150
Fanka BB :)
My po spacerku ale zimnooo jednak :/ leze teraz pod kocykiem ale musze wstac zrobić obiad. U nas dzis kotlety z piersi, surówka i ziemniaczki. Młody u babci bawi sie lego, pewnie zaraz przyjdzie
Co do przybycia w ciąży to ostatnio prxytylam 19kg ale zaczynałam z wagi 66 a teraz startuje z 72.... Ciężko bedzie czuje to :/
My tez mamy akwarium mój się nim zajmuje, tez rzadko czysci wode tylko filtry raz w tyg i dolewa wody. Mamy dwa gonajady- jednego albinosa i głównie pyszczaki. One muszą miec filtr zewnetrxny biologiczny i normalny w środku - nie znam sie na tym za bardzo
Co do przybycia w ciąży to ostatnio prxytylam 19kg ale zaczynałam z wagi 66 a teraz startuje z 72.... Ciężko bedzie czuje to :/
My tez mamy akwarium mój się nim zajmuje, tez rzadko czysci wode tylko filtry raz w tyg i dolewa wody. Mamy dwa gonajady- jednego albinosa i głównie pyszczaki. One muszą miec filtr zewnetrxny biologiczny i normalny w środku - nie znam sie na tym za bardzo
Ola21-1995
Kasiu mam jeszcze duuuuzo dla Ciebie :*
Mamakulka moj tez mial taka kasze ale on ogólnie alergik narazie zeszło po masci i tabketkach no i ten proszek mu zmienilam
Mamakulka moj tez mial taka kasze ale on ogólnie alergik narazie zeszło po masci i tabketkach no i ten proszek mu zmienilam
Ola21-1995
Mamakulka no sam arbuz pycha ale wypiłam szklanke iii juz
Kasiu one sa fajne bo bez chemi i pomoglo?
Violcia bo lekarze przeważnie wymyślają alergie na bialko mojej przyjaciółki corcia tez przepisał jej bebilon pepti kiedyś ja pilnowalam zrobiłam i wylalam bo myslalam ze zle zrobilam jak spróbowałam to myslalam ze zygne jak dziecko ma to pic jakbym piła tonik tylko ze 10 razy gorzszy masakra i ona dala jej puszkę tego mleka i nic jej nie bylo dawala jej piers a potem zwykle
Violcia bo lekarze przeważnie wymyślają alergie na bialko mojej przyjaciółki corcia tez przepisał jej bebilon pepti kiedyś ja pilnowalam zrobiłam i wylalam bo myslalam ze zle zrobilam jak spróbowałam to myslalam ze zygne jak dziecko ma to pic jakbym piła tonik tylko ze 10 razy gorzszy masakra i ona dala jej puszkę tego mleka i nic jej nie bylo dawala jej piers a potem zwykle
Ola21-1995
No i okazało się ze miala tradzik niemowlecy a nie uczulenie
Przeszło tylko oprócz proszku, musiałam kupić specjalny olejek do mycia, balsam, emulsje do mycia twarzy i nie wiem czy to po nich czy po proszku też. W każdym bądź razie tak mi kazała, więc się zastosowałam do zaleceńMamakulka no sam arbuz pycha ale wypiłam szklanke iii juz
reklama