reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A ja sobie tk wczoraj pilam pyyycha ale ponad 50 zl :/ wkleilam na dole zdjecie :)
Minka spelnienia marzeń :*
A ja leze w łóżku jeszcze i jen loda moj poszedł odprowadzić kolege na pociąg i przyniesie mi cos z maka:-D
Mamakulka ty teraz jesteś w ciąży hormony buzuja on to powinien zrozumieć moja kol z byle czego płacze ja to jak zaczynam sie czepiać mojego bo ja nerwowa a on spokojny chociaż nieraz tez cos tam powie to ubiera się i wychodzi z domu zawsze mówi ze jak mi przejdzie to mam napisać smsa:-D

A ja mam alergie na kurz roztocze pyłki moj tez alerg to zaczęłam pracy ubrania w dziecięcym proszku
Ja nigdy nie mialam problemow alergicznych ze skora a jakieś dwa lata temu wyskoczyla mi na nodze taka mala plamka myslalam ze to cos co zaraz zniknie i z tego zrobiły sie plamy takie czerwone swedzace na stopach tez całe czerwone swedzace i piekace sie zrobilo skora suchaaa ze masakra az schodzila poszłam do takiej dermatolog staruchy i pokazuje hej to bo mama na początku straszyla mnie luszczyca bo ma na oddziale osoby z ta choroba i ta babka powiedziała ze to pokrzywka ja jej mówiłam ze to na moje oko nie jest pokrzywka to mi powiedziala zebym zrobila studia z dermatologii to wtedy pogadamy:angry: dala mi masc za 130 zl ktora wystarczała na pięć dni wydalam na nie ponad tysiac złotych owszem znikalo ale jak np ogolilam nogi to wychodziło poszłam we Wrocławiu do luxmedu do takiej młodej dermatolog powiedziała ze to z daleka wygląda jak pokrzywka ale to nie jest pokrzywka tylko silna alergia dala mi tabletki antyalergiczne i masc na to za 30 zl i mi pomogło zniklo wszystko prawie i nie wychodzilo więcej ostatnio zrobiło się wiecej bo przez pracę nie dokonczylam tubki ale musze isc po receptę bo zapomniałam odebrac i wysmarować do konca i ide do niej bo kazala mi juz w listopadzie przyjść:unsure::zawstydzona/y: a tanta masc droga powiedziała ze jest za lagodna a ja tyle kasy wydalam bo tamta pokrzywke sobie wymyśliła:realmad: ale wiecie co teraz jak bede u tej mojej to niech mi zleci badania z czego to jest bo rozumiem na tle alergicznym ale musi byc cos z czego to jest. .no i masc z witamina a uzywam do natluszczania i alantan oilatum jakiś czas uzywalam ale...

Załączniki

• 20160313_123127.jpg
    20160313_123127.jpg
    520,3 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
reklama
A wrzucisz foto z akwa? Ja musze kupic lampe uv i zawory do filtra bo mi mocno ciekna i jak narazie musialam dac ryby do malego akwa i filtr zastepczy mam. Wlasnie parze ze glonek mi zdechl ehhhh
No wslanie kiedys wyczytalam ze jest konflikt grup glownych, ja mam arh- a M brh+
Wieczorkiem prześle foto

Ola niewiem jak tobie się objawia alergia na kurz i roztocza. Ja miałam cało roczny katar i ranki na ciele. Polecam tę kołdry i poduszki anty roztoczowe z certyfikatem. Pościele które można prac w 90 stopniach, głównie to są pościele hotelowe. Ręczniki które można również prac w 90 stopniach. Proszek niema znaczenia bo to nie na proszek masz uczulenie. No i oprócz tego te urządzenia ultradźwięki na roztocza, które je zabijają. Na materace mam też pokrowce anty roztoczowe. Tylko trzeba pamiętać że nie anty alergiczne tylko musi być anty roztoczowe

Ale mojego chyba kapsułki persila uczulily a po dziecinnym znikły miał całe ciało w wysypce jest lagodny :)
Ja jak zaczyba cos kwitnac to odrazu oczy lzawia na kurz tak samo kicham oczy mi lzawia katar sienny
A to na nogach nie wien z czego wyszło moze ta alergia sie objawila pościel mam u mamy ale kupie sobie właśnie

Ola ale pycha :) arbuza :)

No z alergiami tak jest ze często lekarz nie wie co robi. No jak widać nie tylko ludzki...

Ja mam na białko uczulenie ale organizm przyzwyczajony bo spożywamy sporo nabiału i czasem taka kaszka mi wychodzi na ramionach. Ale daje rade bo przecież po maści z Wit a.

U nas już lepiej , oby na długo.

A ja sobie tk wczoraj pilam pyyycha ale ponad 50 zl :/ wkleilam na dole zdjecie :)
Minka spelnienia marzeń :*
A ja leze w łóżku jeszcze i jen loda moj poszedł odprowadzić kolege na pociąg i przyniesie mi cos z maka:-D
Mamakulka ty teraz jesteś w ciąży hormony buzuja on to powinien zrozumieć moja kol z byle czego płacze ja to jak zaczynam sie czepiać mojego bo ja nerwowa a on spokojny chociaż nieraz tez cos tam powie to ubiera się i wychodzi z domu zawsze mówi ze jak mi przejdzie to mam napisać smsa:-D

A ja mam alergie na kurz roztocze pyłki moj tez alerg to zaczęłam pracy ubrania w dziecięcym proszku
Ja nigdy nie mialam problemow alergicznych ze skora a jakieś dwa lata temu wyskoczyla mi na nodze taka mala plamka myslalam ze to cos co zaraz zniknie i z tego zrobiły sie plamy takie czerwone swedzace na stopach tez całe czerwone swedzace i piekace sie zrobilo skora suchaaa ze masakra az schodzila poszłam do takiej dermatolog staruchy i pokazuje hej to bo mama na początku straszyla mnie luszczyca bo ma na oddziale osoby z ta choroba i ta babka powiedziała ze to pokrzywka ja jej mówiłam ze to na moje oko nie jest pokrzywka to mi powiedziala zebym zrobila studia z dermatologii to wtedy pogadamy:angry: dala mi masc za 130 zl ktora wystarczała na pięć dni wydalam na nie ponad tysiac złotych owszem znikalo ale jak np ogolilam nogi to wychodziło poszłam we Wrocławiu do luxmedu do takiej młodej dermatolog powiedziała ze to z daleka wygląda jak pokrzywka ale to nie jest pokrzywka tylko silna alergia dala mi tabletki antyalergiczne i masc na to za 30 zl i mi pomogło zniklo wszystko prawie i nie wychodzilo więcej ostatnio zrobiło się wiecej bo przez pracę nie dokonczylam tubki ale musze isc po receptę bo zapomniałam odebrac i wysmarować do konca i ide do niej bo kazala mi juz w listopadzie przyjść:unsure::zawstydzona/y: a tanta masc droga powiedziała ze jest za lagodna a ja tyle kasy wydalam bo tamta pokrzywke sobie wymyśliła:realmad: ale wiecie co teraz jak bede u tej mojej to niech mi zleci badania z czego to jest bo rozumiem na tle alergicznym ale musi byc cos z czego to jest. .no i masc z witamina a uzywam do natluszczania i alantan oilatum jakiś czas uzywalam ale...
Ale mi narobiłaś smaka na loda :)

reklama
Hej kurcze pol Brukseli zjezdzilismy zeby sernik kupic mi ale wkoncu sie udalo i jem mmm pycha
Mamakulko szkoda twojej psinki i co teraz bedziecie robic, u mojej siosty suczka tez cos miala z macica i jej usuneli poltora roku temu i teraz jest ok tylko ze juz ma ok 20 lat a co do meza to napewno zachowuje sie tak z powodu waszych problemow, moj zawsze jak ma jakis problem w pracy to jest to samo normalnie nie da sie wytrzymac z nim wtedy

Do góry