reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

a ja mam w planie dzisiaj uszyć coś. .. właśnie się zastanawiam czy taka bluzkę jak ostatnio czy pójść raczej w bluzę i wszyc ściągacz itp. nie robiłam tego nigdy ale chyba czas się nauczyć ;)

reklama
Mamakulka rzeczywiście to pierwszy dzień wiosny :) zapomniałam :)
U nas w niedziele zawsze jest spacer ok 10-10.30, tak sie jakos przyzwyczailismy i młody tez zawsze się trochę wybiega :)

Dziewczyny rano się budzę, zaglądam w mój kalendarzyk i patrze dziś pierwszy dzień dni płodnych no to budzę mojego P :) i teraz leżę na poduszce z nogami w górze :) pięknie rozpoczęty dzień :)
Czekam już na @ żeby wiedzieć co mi naprawdę dolega :( ale wolę nie tracić cyklu :)

Minka wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, pomyślności, spełnienia wszystkich marzeń i tych dwóch upragnionych kreseczek :* :* :* :* <3

Ola zostań z nami :* każda ma z nami zostać! !
Mamakulka chyba bym nerwicy tam dostała z tym tv, masakra jakaś. A co do pieska to z weterynarzami to tak samo jak z normalnymi lekarzami, trzeba po prostu szukać i trafić na dobrego.

Kasia ale super impreza :* pewnie dobrze się bawiłas :)

Ola ja jak dostanę miesiączkę to między 3 a 5 dc mam przyjść na pobranie krwi, wtedy zrobi mi z tego chyba wszystkie możliwe podania które mi są potrzebne, ale nie wiem jakie, będę szła na wizytę z ciocią, więc teraz będę znała wszystkie szczegóły :) i wtedy wszystko napisze :)

Nuśkaaa to chyba każda staraczka ma ciągle zapłacone oczy. Odkąd się dowiedziałam o moim pcos jakoś się uspokoiłam, teraz czekam na @ a nie na dwie kreski. Chodź nie powiem bo ciężko mi się o tym gada, nie wiadomo czy w ogóle będę miała kiedyś dzieci :(

Życiowa i Mamakulka pięknie szyjecie, jak będę mieć baby to będę robić zamówienie :*

Jejku wyjelam dwie pary spodni ciazowych. Jeszcxe chyba nie bede w nich chidzic ale musialam sprawdzic czy w ogole sie w nie zmieszcze.... kurde i juz teraz prawie pasuja.... zalamka

Anka no ale te spodnie się naciagaja tak? czy nogawki masz obcisłe?
są w ogóle np. rurki z takim pasem?
ja nie miałam specjalnych spodni i w sumie nie wiem właśnie co robić ale o ile w lecie to luz to już później w leginsach czy sukienkach nie będę chodziła bo zimno...

Anka wiesz ile przytyłam od początku ciąży?

Anette to mam nadzieje , że dzisiejszy poranek owocny ;)

Ja chyba dzisiaj dokończenie szyc organizer.
Kurde u nas spacer w taką pogodę odpada. Zresztą mój nie wstaje z łóżka tak wcześnie :)

W ogóle to mnie wkurza ostatnio .

Minka Kochanie wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń:*:*:*:*

Załączniki

• 1457859855481.jpg
    1457859855481.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 66
Jedne mam rurki a drugie rybaczki. Jak mi udo przypakuje to w rurki nie wejdę....
Ja narazie schudlam 2 kg i waga stoi ale ten brzuch mam taki duzy juz.

Ja to poszukam na allegro jakos używanych bo nowe to drogie a ja latalam w leginsach a te zakladalam sporadacznie, przy niedzieli hehe

reklama
Minka to jeszcze ok. trzy dni :) a przed tobą ktoś jest jeszcze?
ej miałam iść szykować konstrukcje i wykroj a siedzę i mi się nie chce ruszyć :p

w ogóle to po tygodniu kawowej abstynencji dziś zdecydowałam o próbie na picia się wyżej wymienionej. .. i boję się z każdym łykiem ha ha ha

Do góry