reklama
Dziewczyny rano się budzę, zaglądam w mój kalendarzyk i patrze dziś pierwszy dzień dni płodnych no to budzę mojego P i teraz leżę na poduszce z nogami w górze pięknie rozpoczęty dzień
Czekam już na @ żeby wiedzieć co mi naprawdę dolega ale wolę nie tracić cyklu
Minka wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, pomyślności, spełnienia wszystkich marzeń i tych dwóch upragnionych kreseczek :* :* :* :* <3
Ola zostań z nami :* każda ma z nami zostać! !
Mamakulka chyba bym nerwicy tam dostała z tym tv, masakra jakaś. A co do pieska to z weterynarzami to tak samo jak z normalnymi lekarzami, trzeba po prostu szukać i trafić na dobrego.
Kasia ale super impreza :* pewnie dobrze się bawiłas
Ola ja jak dostanę miesiączkę to między 3 a 5 dc mam przyjść na pobranie krwi, wtedy zrobi mi z tego chyba wszystkie możliwe podania które mi są potrzebne, ale nie wiem jakie, będę szła na wizytę z ciocią, więc teraz będę znała wszystkie szczegóły i wtedy wszystko napisze
Nuśkaaa to chyba każda staraczka ma ciągle zapłacone oczy. Odkąd się dowiedziałam o moim pcos jakoś się uspokoiłam, teraz czekam na @ a nie na dwie kreski. Chodź nie powiem bo ciężko mi się o tym gada, nie wiadomo czy w ogóle będę miała kiedyś dzieci
Życiowa i Mamakulka pięknie szyjecie, jak będę mieć baby to będę robić zamówienie :*
Czekam już na @ żeby wiedzieć co mi naprawdę dolega ale wolę nie tracić cyklu
Minka wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, pomyślności, spełnienia wszystkich marzeń i tych dwóch upragnionych kreseczek :* :* :* :* <3
Ola zostań z nami :* każda ma z nami zostać! !
Mamakulka chyba bym nerwicy tam dostała z tym tv, masakra jakaś. A co do pieska to z weterynarzami to tak samo jak z normalnymi lekarzami, trzeba po prostu szukać i trafić na dobrego.
Kasia ale super impreza :* pewnie dobrze się bawiłas
Ola ja jak dostanę miesiączkę to między 3 a 5 dc mam przyjść na pobranie krwi, wtedy zrobi mi z tego chyba wszystkie możliwe podania które mi są potrzebne, ale nie wiem jakie, będę szła na wizytę z ciocią, więc teraz będę znała wszystkie szczegóły i wtedy wszystko napisze
Nuśkaaa to chyba każda staraczka ma ciągle zapłacone oczy. Odkąd się dowiedziałam o moim pcos jakoś się uspokoiłam, teraz czekam na @ a nie na dwie kreski. Chodź nie powiem bo ciężko mi się o tym gada, nie wiadomo czy w ogóle będę miała kiedyś dzieci
Życiowa i Mamakulka pięknie szyjecie, jak będę mieć baby to będę robić zamówienie :*
Życiowa
Fanka BB :)
Anka no ale te spodnie się naciagaja tak? czy nogawki masz obcisłe?
są w ogóle np. rurki z takim pasem?
ja nie miałam specjalnych spodni i w sumie nie wiem właśnie co robić ale o ile w lecie to luz to już później w leginsach czy sukienkach nie będę chodziła bo zimno...
są w ogóle np. rurki z takim pasem?
ja nie miałam specjalnych spodni i w sumie nie wiem właśnie co robić ale o ile w lecie to luz to już później w leginsach czy sukienkach nie będę chodziła bo zimno...
Mamakulka
Anka wiesz ile przytyłam od początku ciąży?
Anette to mam nadzieje , że dzisiejszy poranek owocny
Ja chyba dzisiaj dokończenie szyc organizer.
Kurde u nas spacer w taką pogodę odpada. Zresztą mój nie wstaje z łóżka tak wcześnie
W ogóle to mnie wkurza ostatnio .
Anette to mam nadzieje , że dzisiejszy poranek owocny
Ja chyba dzisiaj dokończenie szyc organizer.
Kurde u nas spacer w taką pogodę odpada. Zresztą mój nie wstaje z łóżka tak wcześnie
W ogóle to mnie wkurza ostatnio .
Anka_32
Jedne mam rurki a drugie rybaczki. Jak mi udo przypakuje to w rurki nie wejdę....
Ja narazie schudlam 2 kg i waga stoi ale ten brzuch mam taki duzy juz.
Ja to poszukam na allegro jakos używanych bo nowe to drogie a ja latalam w leginsach a te zakladalam sporadacznie, przy niedzieli hehe
Ja narazie schudlam 2 kg i waga stoi ale ten brzuch mam taki duzy juz.
Ja to poszukam na allegro jakos używanych bo nowe to drogie a ja latalam w leginsach a te zakladalam sporadacznie, przy niedzieli hehe
reklama
Życiowa
Minka to jeszcze ok. trzy dni a przed tobą ktoś jest jeszcze?
ej miałam iść szykować konstrukcje i wykroj a siedzę i mi się nie chce ruszyć
w ogóle to po tygodniu kawowej abstynencji dziś zdecydowałam o próbie na picia się wyżej wymienionej. .. i boję się z każdym łykiem ha ha ha
ej miałam iść szykować konstrukcje i wykroj a siedzę i mi się nie chce ruszyć
w ogóle to po tygodniu kawowej abstynencji dziś zdecydowałam o próbie na picia się wyżej wymienionej. .. i boję się z każdym łykiem ha ha ha