Ola nie!!! Przynajmniej ty tego nie rób, rozpoczęłaś passe dwóch kresek i masz zostać do końca !Cześć dziewczynki , nie było mnie cała sobotę i teraz właśnie przeczytałam wszystkie posty i widzę ze tu nerwowo , No cóż za bardzo nas tu nie chcą ( mamusiek i ciężarnych ) co mogę po części zrozumieć ale nie w 100% . Także , żeby głupio nie wciągać sie w dyskusje to usune sie z forum na razie .
Buziaczki :*
reklama
Ola21-1995
Fanka BB :)
W poniedziałek po pracy pójdę sobie do laboratorium zapytać o te hormony ile kosztują i czy zrobią mi w tym cyklu ale nie wien czy nie uciekne bo boje się igly i krwiii
Mamakulka
Ejze bo nikt tu nie zostanie prawie! Nie róbcie tak , każda się czuje pokrzywdzona jak na razie a nic z tego nie wynika. Weźmy się dogadajmy ...
Nie wiem co miałam napisać do Was wiec przepraszam jak kogoś pominelam w odpowiedzi. Teraz skupie się na sobie i pomarudze. Proszę przeczytac , pozwalam nie odpisać ale chcę się wygadac.
1 sprawa.
Oddaliśmy telewizor na gwarancję. Nowy. Kupiony w grudniu. 48 cali zajebisty i w ogóle a się zepsuł. No i dzisiaj pojechaliśmy odebrać a przyszedł w stanie na oiom się nadającym. Po prostu wszystkie elementy porysowane uszczerbone i w ogóle jak że śmietnika . Czekamy na kolejną edycję gwarancji .
2 sprawa. Moja suka. Pamiętacie pewnie ze chora była. Dzisiaj sama ja zdiagnozowalam i kolejny wet potwierdził. Ropomacicze. Czaicie to ? ***** mac wydalam full kasy a się okazało ze na nic bo równie dobrze mogłabym jej dawać witaminę C. Pięknie nie? Sama musiałam cholera wyszukać w necie co jej może być i powiedzieć wetowi co to jest.
Dziękuję dobranoc.
Nie wiem co miałam napisać do Was wiec przepraszam jak kogoś pominelam w odpowiedzi. Teraz skupie się na sobie i pomarudze. Proszę przeczytac , pozwalam nie odpisać ale chcę się wygadac.
1 sprawa.
Oddaliśmy telewizor na gwarancję. Nowy. Kupiony w grudniu. 48 cali zajebisty i w ogóle a się zepsuł. No i dzisiaj pojechaliśmy odebrać a przyszedł w stanie na oiom się nadającym. Po prostu wszystkie elementy porysowane uszczerbone i w ogóle jak że śmietnika . Czekamy na kolejną edycję gwarancji .
2 sprawa. Moja suka. Pamiętacie pewnie ze chora była. Dzisiaj sama ja zdiagnozowalam i kolejny wet potwierdził. Ropomacicze. Czaicie to ? ***** mac wydalam full kasy a się okazało ze na nic bo równie dobrze mogłabym jej dawać witaminę C. Pięknie nie? Sama musiałam cholera wyszukać w necie co jej może być i powiedzieć wetowi co to jest.
Dziękuję dobranoc.
Ola21-1995
Mamakulka a co z tym tv?
Minka może wróci, reszta zostaje i tak ma być do końca :*Cześć dziewczynki , nie było mnie cała sobotę i teraz właśnie przeczytałam wszystkie posty i widzę ze tu nerwowo , No cóż za bardzo nas tu nie chcą ( mamusiek i ciężarnych ) co mogę po części zrozumieć ale nie w 100% . Także , żeby głupio nie wciągać sie w dyskusje to usune sie z forum na razie .
Buziaczki :*
Myśl, że robisz to ku dzidzi i dasz radę ja mam problem z żyłami, kłują mnie po 6 razy żeby dopiero znaleźć żyłe :/W poniedziałek po pracy pójdę sobie do laboratorium zapytać o te hormony ile kosztują i czy zrobią mi w tym cyklu ale nie wien czy nie uciekne bo boje się igly i krwiii
Mamakulka
Ola 21 w ciąży więcej kłucia będzie więc wprawiaj się kochana dasz rade. Znam ten bol bo ja od razu szklanki w oczach i pielęgniarki się śmieją , że wykolczykowana i wydziarana a się igły boi
Z tv wyszło tak ze sklep odsyła znowu na gwarancję , porobli foty zniszczen i zobaczymy.
Z tv wyszło tak ze sklep odsyła znowu na gwarancję , porobli foty zniszczen i zobaczymy.
Ola21-1995
Kasiu ja tak się uparlam na te hormony nie mialam nigdy problemów żadnych ale tak dla własnego swojego spokoju hehe czy właśnie nie mam za Dużo albo za malo
Jutro chce zobaczyć wszystkie mamusie ciazarne i te starające się bo tworzymy tu jedność
Jutro chce zobaczyć wszystkie mamusie ciazarne i te starające się bo tworzymy tu jedność
reklama
KasiaMarysia23
Mamakulka czytałam o Twojej psince. U mojego diagnozowali koci katar i u mojej mamy kota tak samo, a one po prostu się przeziębily.