reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ojjj ja juz nie pamietam kiedy sie sexilam ostatnio ehhh...jakos ostatnio brak czasu a to M teraz w niedziele ma egzaminy a to ja bylam zmeczona i zasnelam zamin on prxyszedl

reklama
Ponoć zalecane jest napicie się co jakiś czas kieliszka czerwonego wina na krążenie i piwa też ale na co już nie pamiętam, ale to naprawdę w małych ilościach żeby dziecko tego nie odczuło

KasiaMarysia a Ty zdradzilas swojego meza bo ja nie w temacie?
Jutro się odezwę bo mamy gości całuję kazda z osobna :* i mam nadzieje ze nie będzie juz takich sytuacji
MadziaCzarna zostajesz? ???

No tak ja, gdyby on mnie to nie byłabym w ciąży :):) cóż aż głupio mi. U mnie był podobny problem jak u Minki... :/

Anettte gdybym mogła piła bym wszystko, bo pragnie jak na kacu :-D

Kasiu a czemu nie mozesz? Bierzesz jakies leki? Jak masz duza ochote to napij sie szklanke piwa i minie ochota. Kasiu wiesz juz jaka płeć dxidziusia?

Zaraz jeszcze zejdzie na sex ☺
KasiuMarysiu czas ci pokaze wszystko, musisz byc silna, masz dla kogo☺ wiesz juz czy chlopiec czy dziewczynka?

Jeszcze nie wiem. 1 kwietnia mam wizytę, to będzie 17 tydzień i może się dowiem. A w urodziny 22 kwietnia wypadanie 20 tydz to może kopniaka dostane :)

Co do picia w ciąży to nie polecam, a już szczególnie w pierwszych tygodniach kiedy dziecku rozwijają się narządy, mózg, bo dziecko nie ma jeszcze nerek i pęcherza moczowego więc wszystko zostaje w nim. Nie ma możliwości wydalenia alkoholu z organizmu. Przechodziłam szkolenie z FAS i naprawdę polecam się wstrzymać dla dobra malucha i naszego spokojnego sumienia.

Apropo marchewki i jabłka

Załączniki

• 1457811505867.jpg
    1457811505867.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 57
No Ania mój ma imieniny 17 marca. Taki moj Zbyniu chociaż dzis mnie wkurza.

Ja też nie polecam alkoholu w ciazy.

reklama
Dziewczyny ja zmykam pod prysznic i do mojego P bo zagra się na śmierć na tym laptopie haha , nie piszcie za dużo bo potem muszę godzinę poświęcić na same czytanie haha
Dobranoc moje dziewczynki :*

Do góry