reklama
Ale Paweł chce dalej z tobą być? Kocha cie?Bo to skomplikowane jak nie wiem. Chce rozwodu żeby rodzice dali mu spokój. Adopcji nie przeprowadzimy bo Kamil będzie dochodził swoich praw na pewno.
Ola21-1995
Fanka BB :)
Dziewczynki mi sie serio fajnie z Wami rozmawia ..staram się napisać cos od siebie i do Was a tak jak mówi Madzia Czarna ze wrzucę wam test jak juz będę w ciąży bo tak to tez czuje się pomijana zadalam dzisiaj Dwa pytania na zadne nie uzyskalam odpowiedzi tylko widze ze sa dziewczyny które między sobą odpisuja
Przepraszam nie wiedziałam nie czytałam wcześniej więc nie wiemAnette mój mąż. ..
Aniaa_H
Olu, too nie jest tak, ze ktos Cie omijaa. I ze ktos gada tylko pomiedzyy soba. Dzisiaj w ogole neerwowy dzien i posty mogly byc niedooczytane po prostu albo nieswiadomie opuszczone. Jak cos wystarczy pytanie powtoezyc, nikt Cie nie zllewa. Ani Magdy tez nie..
KasiaMarysia23
Dziewczynki mi sie serio fajnie z Wami rozmawia ..staram się napisać cos od siebie i do Was a tak jak mówi Madzia Czarna ze wrzucę wam test jak juz będę w ciąży bo tak to tez czuje się pomijana zadalam dzisiaj Dwa pytania na zadne nie uzyskalam odpowiedzi tylko widze ze sa dziewczyny które między sobą odpisuja
Dokładnie, czasem trzeba napisać i trzy razy pytanie
Anettte kocha, ale dla niego to bardzo trudne. W końcu zdradziłam go. Mówi ze potrzeba czasu na to wszystko.
Mamakulka
Ja odpowiedziałam Ola nawet cie oznaczylam w poście :* przykro mi ze się czujesz odrzucona. Nie uciekaj chętnie odpowiem.na inne pytania
Kasia no do hardkorowo skomplikowana sprawa. Współczuję Ci mocno. Nie doradze Ci bo wiem, że żadna rada nie będzie dobra. Mogę Cię tylko wirualjie uscisnac i dać calusa w nos :*
Według mnie powinnaś na razie zostać sama. Z Mężem spotykać się i zobaczyć jaka będzie wasza relacja. Może się odnowiony a może nie. On nie powinien rzadac rozwodu skoro coś do Ciebie czuje bo rodzice naciskaja bo to brzmi jakby był małym chłopcem trzymający się spódnicy mamy. Wiadomo że sytuacja skomplikowana bo dziecko nie jego ale skoro kocha Ciebie to kocha i malucha. Tyle z mojej strony :*
Kasia no do hardkorowo skomplikowana sprawa. Współczuję Ci mocno. Nie doradze Ci bo wiem, że żadna rada nie będzie dobra. Mogę Cię tylko wirualjie uscisnac i dać calusa w nos :*
Według mnie powinnaś na razie zostać sama. Z Mężem spotykać się i zobaczyć jaka będzie wasza relacja. Może się odnowiony a może nie. On nie powinien rzadac rozwodu skoro coś do Ciebie czuje bo rodzice naciskaja bo to brzmi jakby był małym chłopcem trzymający się spódnicy mamy. Wiadomo że sytuacja skomplikowana bo dziecko nie jego ale skoro kocha Ciebie to kocha i malucha. Tyle z mojej strony :*
reklama
Życiowa
Anette nic się nie stało. ..Przepraszam nie wiedziałam nie czytałam wcześniej więc nie wiem
kiedyś opisałam tu swoją historię, trochę mój nick do niej nawiązuje
generalnie to jest happy end dla mnie i mojej córki więc nie ma co dumac