reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiecie ze ja żałuję ze jestem taki cykor i nie potrafie zrobic rewolucji w swoim zyciu. Zazdroszcze innym ze potrafia np rzucić wszystko i zmienic swoje zycie. Nawet romans (nie to ze bym chciala miec kochanka) jest pewna forma odwagi.

Moja ciotka pracowala w Gerberze w wawie na wysokim stanowisku i w ciągu miesiaca sprzedala mieszkanie w wawie wziela kredyt i kupila pensjonat w szczyrku i mimo ze nie jest tak kolorowo jak myslala ze bedzie to jest tak szczesliwa ze az bije od niej to szczescie

reklama
Kasia jak mąż jest mądry to zapomni o tym i bedzie wychowywac jak swoje. Wiadomo ze pewnie jest zly i zawiedziony ale jak sie oboje postaracie to bedziecie piekna rodzinka

Życie do odważnych należy :) Miałam w Polsce faceta, wkurzyl mnie i wyjechałam do Holandii, przyjechałam tylko do polski na chwilę żeby z nim zerwać, wróciłam do Holandii i tam poznałam mojego P, teraz jestem szczęśliwa :)

Anko, "nie gadam ze starym", to znaczy z Z? A tak btw, wyczaiilam po tym, ze Z bedzie mial imieniny 17 jak mu na imie ! Imiennik mojego tatusia. Wiec mam bardzo pozytywne emmocje z tym imieniem :)

Anntte, Paryz - no jasne! Dobry pomysl! Wybierzcie sie, czemu nie korzystac z 4 dni wolnegoo!
W takim razie skoroo zostaajecie na stale, to sie zobaczyymy ;D mamm nadzieje, ze juz dzieciaczki beda w drodze badz na swiecie :):) swoja droga slicznie macir u siebie tam!

KasiuMarysiu, aaa takie buty! Z Kammilem to uklad byl, no to chyba sprawa sie sama rozwiazalaa - skorro tylko uklad, a meeza kochasz, i on tez Ciebie, i cieszy sie, ze jestes w ciazyy, to chyba i dla Ciebie i dla Dziecinki bedzie najlepiej, jesli do siebie wrocicie? Hmm?

Kasia ech... to zero wanilii. ..
a twój mąż rozstał się z tą dziewczyną z dzieckiem o której pisałaś?

GRATULUJĘ obrony :)
a tato w końcu wie, że dziadkiem będzie?

To wcześniej myślałaś że nie możesz mieć dzieci? A twój mąż może mieć dzieci? Co twój mąż na to wszystko?

Robił badania nasienia, według mnie nie były dobre. Dziewczyny widziały te badania, ale urolog powiedział ze jest ok. Tak więc mój mąż obarczal mnie...

Aniu uwierz mi ze trzeba docenić to co się ma. Ja zaryzykowalam i wyszłam na minus. Wszystko pięknie co piszesz ale Kamil nie zrzecze się praw tu cały problem, bo Paweł nawet chciałby je adoptować.

reklama
Kasia ech... to zero wanilii. ..
a twój mąż rozstał się z tą dziewczyną z dzieckiem o której pisałaś?

GRATULUJĘ obrony :)
a tato w końcu wie, że dziadkiem będzie?

Dziękuję :) on podobno wgl z nią nie był, pisał tak żebym była zazdrosna. Ehh niby wszystko jasne ale jak Kamil mi powiedział - kocham cie to tez czułam się zobowiązana. Teraz to wiem ze go zraniłam ale nie da się kogoś pokochać w 3 miesiące widujac się 2 razy w tygodniu.

Do góry