reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
No właśnie się nie zarzeknie, ale koleżanka mi doradzila żebym w szpitalu nie podała danych ojca i sadowo niech dochodzi. Może i tak będzie lepiej.
Życiowa tak mój tata juz wie. Ale nie za bardzo chyba może uwierzyć, stara się dbać o mnie
Życiowa tak mój tata juz wie. Ale nie za bardzo chyba może uwierzyć, stara się dbać o mnie
KasiaMarysia23
Dziecko i tak dostanie nazwisko twojego męża czy chcecie tego czy nie. Dopiero sadownie możecie to zmienić
Tylko ze mój mąż chce rozwodu, bo jego rodzice naciskają. Ciągle pytają co dalej. A on nie może im powiedzieć, że jestem w ciąży. Zaszłam miesiąc po rozstaniu.
KasiaMarysia23
Bo to skomplikowane jak nie wiem. Chce rozwodu żeby rodzice dali mu spokój. Adopcji nie przeprowadzimy bo Kamil będzie dochodził swoich praw na pewno.To juz nic nie rozumie. Paweł to twój mąż? Chce adoptować dziecko i chce rozwodu?
O śmierci r? A to kto?ale jeśli urodzisz zanim wyrok rozwodowy się uprawomocni to z automatu i tak nazwisko męża dostanie dziecko. sporo o tych przepisach czytałam i się dowiadywalam zanim się dowiedziałam o śmierci r.
reklama
KasiaMarysia23
ale jeśli urodzisz zanim wyrok rozwodowy się uprawomocni to z automatu i tak nazwisko męża dostanie dziecko. sporo o tych przepisach czytałam i się dowiadywalam zanim się dowiedziałam o śmierci r.
Tak to wiem. W urzędzie mogę zapisać dziecko na siebie nawet po rozwodzie jeśli nie wrócę do swojego nazwiska, to będzie miało mojego męża.