reklama
Aniaa_H
Fanka BB :)
Dora, ja to winka i nalewki nigdy nie odmawiam, a jeszcze domowych, mniaammniam!
I dotegoo ddziewczyyny. W razie czego jestem ekonomiczna xD mam tak slaba glowe, ze ja wypijam tyci tyci alkoholu i mam odlota. Szyjka Desperadoosa potrafi mnie powalic ;D
MalaMi, a mozze nie dostaaniesz , coo? Cos odczuuwasz? Bo po tabletkach raczej przeduniecia nie powinno byc. Coo?
Anette, Ty sie nie zdziw jak ww ogole gdzies sie tam pojaawie kiedys w Niemczech hehe;D
Olcia. A Calais jest daleko od Ciebie? Do Anglii wiadomoo sie tam przemieszczalam promikiem!
A w ogoole to chcialabym sobie z Wami wszystkimi jedenn wielki CZWARTEK wyprawic kieedys uehuehue;**
I dotegoo ddziewczyyny. W razie czego jestem ekonomiczna xD mam tak slaba glowe, ze ja wypijam tyci tyci alkoholu i mam odlota. Szyjka Desperadoosa potrafi mnie powalic ;D
MalaMi, a mozze nie dostaaniesz , coo? Cos odczuuwasz? Bo po tabletkach raczej przeduniecia nie powinno byc. Coo?
Anette, Ty sie nie zdziw jak ww ogole gdzies sie tam pojaawie kiedys w Niemczech hehe;D
Olcia. A Calais jest daleko od Ciebie? Do Anglii wiadomoo sie tam przemieszczalam promikiem!
A w ogoole to chcialabym sobie z Wami wszystkimi jedenn wielki CZWARTEK wyprawic kieedys uehuehue;**
Aniu jak już będziesz szukać pracy w Niemczech to szukaj blisko mnie też mam tu swojskie alkohole leżą bo niema z kim wypić nawet mam z Amsterdamu ciasteczka hihi byłam jakiś miesiąc temu
Co do pracy to byłby najmniejszy problem, tylko żeby mieć pracę potrzeba mieć meldunek, żeby mieć meldunek potrzeba mieszkanie, a żeby mieć mieszkanie to trzeba mieć pracę i tak w kółko. My mieliśmy mieszkanie po znajomości, a naszych przyjaciół (mąż żona i córka ) jak ściągliśmy tu to mieszkali z nami 4 miesiące. Teraz są już na swoim co do rodziny to się tęskni ale jest ciągły kontakt i jeździmy do polski napewno nigdy byśmy się w Polsce nie dorobili tego co tu
Co do pracy to byłby najmniejszy problem, tylko żeby mieć pracę potrzeba mieć meldunek, żeby mieć meldunek potrzeba mieszkanie, a żeby mieć mieszkanie to trzeba mieć pracę i tak w kółko. My mieliśmy mieszkanie po znajomości, a naszych przyjaciół (mąż żona i córka ) jak ściągliśmy tu to mieszkali z nami 4 miesiące. Teraz są już na swoim co do rodziny to się tęskni ale jest ciągły kontakt i jeździmy do polski napewno nigdy byśmy się w Polsce nie dorobili tego co tu
KasiaMarysia23
Milej imprezkiJa już się szykuje na te urodziny, więc dziś zbytnio pisać nie będę :*
reklama
KasiaMarysia23
Jeszcze chcialaam podziekowac Wam za rady co do mojego ewentualnego wyjazdu! Dziekuje ;*** zdecydulowalissmy skonczyc te studia, w koncu to wlasnie tylko rok, w tym czasie odkladac pieniazki taak jak odklaadamy, a jakk skonczymy, M.nie dostanie wymarzoonej lepszejj pracy, dla ktorej wlasciwie studiuje, a ja nie otworze przedszkola, albo nie bedzie na nie persppektyw, to wowwczas wyjedziemy. Najelpeij bylo by jakby w miedzyczasie udalo sie z dzieciatkiem. Bedziemy walczyc!
KasiiuMarysiu. Jeslli masz occhote to powiedz co sie dzieje z Tooba i Kamilem? Nieulozzylo sie? A co z bylym mezem? I co teraz z Wami?
Aniu i Zyciowa - Boze, takie snny to sa naajgorsze. Wiem co mowie. Zawal , coo? Mnie sie snilo podobnie, a ja w ciazy nie bylam i obudzilam sie sppocona i wystraszona , a co dopieero Wyy...! Takk sammo kieedys mi sie snilo ze M.mi na rekkach umarl, ponoc szlochalam i krzyczalam "nie , bllagam, nie.." przez sen, az mnie na szczescie caly i zdrowy M.obudzil, uff..!
Kochana skomplikowana sprawa. Z Kamilem się nie ułoży, bo kocham męża. Narzekam na niego ale jaki zły by nie było to i tak go kocham. Nie potrafię tego zmienić chociaż bardzo bardzo chciałam. Czuje się jakbym żyła nie swoim życiem. Nie dociera do mnie to że jestem w ciąży. Głębiej nie ma sensu się zagłębiać, bo uznacie mnie za chora psychicznie i dużo byście się nie pomyliły