reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mam mam ale czy przyjdzie to nie wiem, tem miesiac sobie odpuscilismy i nie jestem w ciazy. To moj pierwszy miesiac po odstawieniu tabsow

Dora, ja to winka i nalewki nigdy nie odmawiam, a jeszcze domowych, mniaammniam!

I dotegoo ddziewczyyny. W razie czego jestem ekonomiczna xD mam tak slaba glowe, ze ja wypijam tyci tyci alkoholu i mam odlota. Szyjka Desperadoosa potrafi mnie powalic ;D

MalaMi, a mozze nie dostaaniesz , coo? Cos odczuuwasz? Bo po tabletkach raczej przeduniecia nie powinno byc. Coo?

Anette, Ty sie nie zdziw jak ww ogole gdzies sie tam pojaawie kiedys w Niemczech hehe;D

Olcia. A Calais jest daleko od Ciebie? Do Anglii wiadomoo sie tam przemieszczalam promikiem!

A w ogoole to chcialabym sobie z Wami wszystkimi jedenn wielki CZWARTEK wyprawic kieedys uehuehue;**

Aniu jak już będziesz szukać pracy w Niemczech to szukaj blisko mnie :) też mam tu swojskie alkohole :) leżą bo niema z kim wypić :( nawet mam z Amsterdamu ciasteczka hihi :D byłam jakiś miesiąc temu :D

Co do pracy to byłby najmniejszy problem, tylko żeby mieć pracę potrzeba mieć meldunek, żeby mieć meldunek potrzeba mieszkanie, a żeby mieć mieszkanie to trzeba mieć pracę i tak w kółko. My mieliśmy mieszkanie po znajomości, a naszych przyjaciół (mąż żona i córka ) jak ściągliśmy tu to mieszkali z nami 4 miesiące. Teraz są już na swoim :) co do rodziny to się tęskni ale jest ciągły kontakt i jeździmy do polski :) napewno nigdy byśmy się w Polsce nie dorobili tego co tu :)

reklama
Jeszcze chcialaam podziekowac Wam za rady co do mojego ewentualnego wyjazdu! Dziekuje ;*** zdecydulowalissmy skonczyc te studia, w koncu to wlasnie tylko rok, w tym czasie odkladac pieniazki taak jak odklaadamy, a jakk skonczymy, M.nie dostanie wymarzoonej lepszejj pracy, dla ktorej wlasciwie studiuje, a ja nie otworze przedszkola, albo nie bedzie na nie persppektyw, to wowwczas wyjedziemy. Najelpeij bylo by jakby w miedzyczasie udalo sie z dzieciatkiem. Bedziemy walczyc!

KasiiuMarysiu. Jeslli masz occhote to powiedz co sie dzieje z Tooba i Kamilem? Nieulozzylo sie? A co z bylym mezem? I co teraz z Wami? :(

Aniu i Zyciowa - Boze, takie snny to sa naajgorsze. Wiem co mowie. Zawal , coo? Mnie sie snilo podobnie, a ja w ciazy nie bylam i obudzilam sie sppocona i wystraszona , a co dopieero Wyy...! Takk sammo kieedys mi sie snilo ze M.mi na rekkach umarl, ponoc szlochalam i krzyczalam "nie , bllagam, nie.." przez sen, az mnie na szczescie caly i zdrowy M.obudzil, uff..!

Kochana skomplikowana sprawa. Z Kamilem się nie ułoży, bo kocham męża. Narzekam na niego ale jaki zły by nie było to i tak go kocham. Nie potrafię tego zmienić chociaż bardzo bardzo chciałam. Czuje się jakbym żyła nie swoim życiem. Nie dociera do mnie to że jestem w ciąży. Głębiej nie ma sensu się zagłębiać, bo uznacie mnie za chora psychicznie i dużo byście się nie pomyliły :):)

Do góry