Naprawdę we Francji? Byłam pewna że w PolsceAnia-h
Tak we Francji ..
Urodziny mam 4 kwietnia
Mincia biedulka z tym seksem , a mnie to tak w kratkę raz sie chce raz nie .
Ale mam ochotę na cukierki a nie mam :-(
reklama
Koleżanka mówi : dobry koń to i po błocie pojedzie ha haDora haha dzisiaj rano cos sie przymierzal do seksu, ale jego grymasy na twarzy z bolu zwyciezyly jeszcze dobry tydzien i powinno byc jyz dobrze tyle ze za tydzien @ przyjdzie i czekac kolejny tydzien
A ja sie uczylam francuskiego w gimnazjum fajny jezyk
Mnie to nie pasowało że w Polsce takie widokiOla ja też nie wpadłam na to, że nie w Polsce mieszkasz. To teraz imiona dzieci rozumiem. No tak i ty taka elegancka jak Francuzki.
A wam to po co? ? ? :OMy wczoraj po ponad 2 latach uprawialiśmy seks z prezerwatywą. Tak się uśmiałam, bo mojemu w żaden sposób to nie pasowało powiedział że był to ostatni raz
reklama
Myślę że on by jednak chciał od nowa się starać, ale wie że ja już nie chce tak bardzo jak wcześniej.
Zostaje zabezpieczanie tylko już nie wiem jak bo tabletek mi nie pozwala, prezerwatywy mu nie odpowiadają. Zostaniemy pewnie przy przerywanym w dni płodne
Zostaje zabezpieczanie tylko już nie wiem jak bo tabletek mi nie pozwala, prezerwatywy mu nie odpowiadają. Zostaniemy pewnie przy przerywanym w dni płodne