reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ola opowiedz jak długo tam jesteś i czy zostajecie tam na stałe. Z językiem sobie radzicie? :)
To stąd ty masz takie piękne widoki :*

Dora haha:) dzisiaj rano cos sie przymierzal do seksu, ale jego grymasy na twarzy z bolu zwyciezyly:p jeszcze dobry tydzien i powinno byc jyz dobrze:) tyle ze za tydzien @ przyjdzie i czekac kolejny tydzien :)
A ja sie uczylam francuskiego w gimnazjum:) fajny jezyk:)
Koleżanka mówi : dobry koń to i po błocie pojedzie ha ha

Ola ja też nie wpadłam na to, że nie w Polsce mieszkasz. To teraz imiona dzieci rozumiem. No tak i ty taka elegancka jak Francuzki.

My wczoraj po ponad 2 latach uprawialiśmy seks z prezerwatywą. Tak się uśmiałam, bo mojemu w żaden sposób to nie pasowało :D powiedział że był to ostatni raz ;)

Kasia hehe to musiało być dziwne :p

czyli co? sadzisz ze podejmie temat id nowa?
czy inaczej się będziecie "zabezpieczać?"? ;)

Musiałabyś szukać kilkaset postów wstecz :)
W skrócie wstrzymaliśmy starania do następnego roku, bo w czerwcu 2017r bierzemy ślub i też remontujemy dom więc nie mamy zbytnio czasu na dziecko :)

reklama
Myślę że on by jednak chciał od nowa się starać, ale wie że ja już nie chce tak bardzo jak wcześniej.
Zostaje zabezpieczanie tylko już nie wiem jak bo tabletek mi nie pozwala, prezerwatywy mu nie odpowiadają. Zostaniemy pewnie przy przerywanym w dni płodne :)

Do góry