reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasiuu, fiufiufiuuu! No to sie ten pan wykazal orezentem na dzieb kobiet, a i Twojemu i jego ekipie to tez na reke, ze sprzedali ;)

Anette, pies slodziaak!

Dorciia, spokojnie, Kasia ma racje. Masz tez naas, a w weekend sobie z meezem odbijecie ;**

Olcia, a Ty we Francji nie mieszkasz czasem?

Minka, za Twoje 13 pijemy tez ;**

Zyciowa, hmm.. masz miejsce na telefonie? Sprobuj jesscze raz mozze odinstaalowwac i zainstalowwac..

reklama
a w cholerę nie będę się z tym męczyła. .. próbowałam juz wszystkiego. .. teraz błąd 18 i doopa. .. a nawet kartę wsadzilam w niego... nie chce się zainstalować to nie :(

Ania-h
Tak we Francji ..
Urodziny mam 4 kwietnia
Mincia biedulka z tym seksem , a mnie to tak w kratkę raz sie chce raz nie .
Ale mam ochotę na cukierki a nie mam :-(

A no w niedziele:) stara duuupa jestem juz:)
Kurcze taka mam ochote na jakis seks a moj P ledwo sie przewraca z boku na bok:-*
:D niesamowita jesteś To duzo rosołku mu daj żeby szybko wyzdrowiał. Już zaczęłam w myślach kombinować jaka pozycja byłaby najmniej obciążająca dla jego żeber ;)

Ze starością małolato nie wyskakuj, starsza koleżanka Ci to mówi:)

reklama
Do góry