reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasiuu, fiufiufiuuu! No to sie ten pan wykazal orezentem na dzieb kobiet, a i Twojemu i jego ekipie to tez na reke, ze sprzedali ;)

Anette, pies slodziaak!

Dorciia, spokojnie, Kasia ma racje. Masz tez naas, a w weekend sobie z meezem odbijecie ;**

Olcia, a Ty we Francji nie mieszkasz czasem?

Minka, za Twoje 13 pijemy tez ;**

Zyciowa, hmm.. masz miejsce na telefonie? Sprobuj jesscze raz mozze odinstaalowwac i zainstalowwac..

reklama
a w cholerę nie będę się z tym męczyła. .. próbowałam juz wszystkiego. .. teraz błąd 18 i doopa. .. a nawet kartę wsadzilam w niego... nie chce się zainstalować to nie :(

Ania-h
Tak we Francji ..
Urodziny mam 4 kwietnia
Mincia biedulka z tym seksem , a mnie to tak w kratkę raz sie chce raz nie .
Ale mam ochotę na cukierki a nie mam :-(

A no w niedziele:) stara duuupa jestem juz:)
Kurcze taka mam ochote na jakis seks a moj P ledwo sie przewraca z boku na bok:-*
:D niesamowita jesteś To duzo rosołku mu daj żeby szybko wyzdrowiał. Już zaczęłam w myślach kombinować jaka pozycja byłaby najmniej obciążająca dla jego żeber ;)

Ze starością małolato nie wyskakuj, starsza koleżanka Ci to mówi:)

reklama
Do góry