reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola powtórz i na wizytę się umów ale to chyba tak za dwa tygodnie najpewniej żebyś nie musiała takich stresów ja ją przeżywać :*

Wiem wiem, poczekam i umówię się ale jeszcze przed świętami bo chce zrobić niespodziankę rodzince na święta i mieć pewność :)

reklama
Marsylia ale się marzy już urlop :) ja również proszę większą ilość zdjęć i filmów :)

Właśnie rozmawiałam z moją ciocią, pojedzie ze mną do lekarza jak będą wyniki, ona tu mieszka od urodzenia to super się dogada, poza tym ona jest taka że zaraz ten lekarz zrobi wszystko żebym miała dziecko. He he Ona wszystko potrafi tu załatwić, ja nie wiem jak ona to robi :)

Dziękuję Wam dziewczyny!!! za Wasze gratulacje i waszą wiarę i wsparcie :) mam nadzieje że jeszcze nie za wcześnie sie cieszę...
Staraliśmy sie w sumie 4 cykle, ale dwa ostatnie z poduszką pod pupą i nogami w górze :p

Moja bratowa wczoraj dostała na dzień kobiet od mojego brata :) to ich 11 pies :O mają yorka, Westa, labradora, 2 owczarki niemieckie dorosłe i 6 tygodniowych szczeniaków, szczeniaki idą na sprzedaż a cała reszta to ich dzieci :)

Świetny piesek!!! Śliczny :) ale podziwiam - moja mama ma dwa i czasem jest sajgon ;)

Ola ale super :) kurczę że też nigdy mi nic nie podpadło że Wy za granicą :) to dzieci urodzone tam?? ja kafeterii od początku nie przeczytałam a dołączyłąm trochę później :)

No ja też jestem w szoku ale właśnie tak mi coś widoki na fotkach nieteges i jak byłaś teraz na weekand w Cannes to tez pomyślałam , że wyprawa :)

reklama
Do góry