reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Niee w pracy jest na popołudnie. Wieczorem się dowie. Teraz ide z tesciowa do szwagierki i będę musiała wymigac sie od wypicia winka pewnie :)

reklama
motylek ale czemu nie masz mieć nadziei? skoro beta większą niż 1 to nadzieja poprawi ci humor ;) bo moim zdaniem załapało u ciebie...
a miesiąc po poronieniu to tez nic nie znacz...
nasza Ola tez szybko zaszła w aktualną ciążę po stracie...
ja nie przeżyłam tego cierpienia nigdy i nie wiem ja to jest ale obcujac z dziewczynami sporo się dowiedziałam od strony "technicznej".

Najważniejsze że nie masz problem zajść w ciążę to naprawdę bardzo dużo.
myśl pozytywnie kochana i postaraj się odprężyć i nie stresować bo to nie wskazane.
No tak ! W pierwszym cyklu :-) także dla wszystkich jest nadzieja :-)

Viola :-) !!!!! Super wiadomosc :-) ciesze sie :-) zaraz wskoczysz na dol tabelki :D jutrzejszy tescior tez wrzuc ;-) ale fajnie!!!!! Ekstra :-*

reklama
Do góry