reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ania kochanie nie smutaaaaj :*
zima się niedługo skończy i będzie więcej słoneczka to humory lepsze od razu będą :*

reklama
Troszkę uaktualniona

NICK............WIEK.....Ciąża.....TERMIN @

Nuśkaaa...........24........1......ok.06-08.03
Viola150...........30.........2..........07.03
Mariolka............27........2.....ok.07-08.03
tatinka..............33........2............08.03
MałaMi90..........26........2.......ok.13.03
Minka23............23........1.......ok.16.03
CzarnaMadzia....24........2............20.03
Ola 21-1995.......21.......1........ok. 21.03
Myszuniapp..... 29........3.............26.03
Wiiktoriiaaa.......24........1............31.03
Dora032............33.......2............05.04
Aniaa_H............23........1............06.04

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU

Mamakulka.......24........1.......13.08.2016
OlaMagda.........34........4.......05.09.2016
KasiaMarysia....23........1.......09.09.2016
Nadziejka96.....19........2........12.09.2016
anka_32............34.......3.......05.10.2016
India9...............30........2.......13.10.2016
dzwoneczek......30........2.......20.10.2016
Życiowa............28.......2.... 28.10 albo 03.11.2016

Dora wszystkiego najlepszego :* spełnienia wszystkich marzeń :*

Viola ale się cieszę :* gratuluję :*

Witaj motylku :* wierzę że teraz masz swoje maleństwo w brzuszku i jest zdrowiutke i za kilka miesięcy będziesz mogła w końcu przytulić swoje małe szczęście :*

Ania pewnie ma dziś czwartek :* czekam na foteczki i filmiki :*

Nuśkaaa czekamy na dwie kreski :*

Dziewczyny aktualizujcie tabelkę :)

Nie mogę się już doczekać @ aż w końcu pójdę oddać krew i zaczniemy działać. Zostały mi jeszcze jakieś 3 tygodnie.

Anette ale dzisiaj środa :p

wpisz się znowu w tabelkę co? ;)
ja leżę. .. plecy mnie bolą :(
a w ogóle ostatnio to tak jakby mnie nerka bolała. .. o_O dziwnie tak. ..

Podbrzusze to cały czas pobolewa raz z jednej raz z drugiej strony raz od dołu. .. ech... wzdęcia mam i zaparcia no normalnie masakra ha ha ha no i juz pojutrze wizyta!!

Zyciowa ja tez mam ten komplet co Ty :-)
I piatek dla mnie tez mily, bo urlop zaczynam.
Patrz jak zlecialo do tej wizyty. Nareszcie :-) mam nadzieje, ze juz serduszko bedzie widac :-*

Zyciowa, zakladaj snapka, konieecznie! ;D Wtedy beedziiesz wiedziiala, ze Anette sie z dniami tygodnia nie myli ;D Mialysmy z moimi kolezankami spotkania zawsze w czwartki, bo tak nam pasowalo wszystkim trzem, i tak co czwaartek dodawalam snapa z babskich posiadoow. Ale ze teraz widujemy sie w inne dni tez, to i tak nadal pozostalt to spotkania czwartkowe, i takie rozne pierdoly sle na snapa, filmiki i zdjecia ;D

Anette, wczoraj byll czwartek, dzis wrocila sroda, i narazie czwartku nie bedzie jakis tydzien, bo zesmmy przesadziily, uhuh..! ;D

Przepraszam Was laaski za te snapy, bo kogos moga wkurzaac, ale opamietania nie mam jakk dorwe ;d

Anette, to moze i tak dopisz sie do tabelki , coo? ;*

reklama
Do góry