reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
viola150 głównie bazuje na moim kalendarzyku i średniej długości cykli. W zeszłym roku gin mi powiedział, że przy takich cyklach jak moje owu powinna być około 14 dni przed kolejną @, więc orientacyjnie sobie liczę a do tego obserwuję śluz i jak jest "ładny" to przytulanki co 2 dni ;) W zeszłym cyklu używałam testów owu i teraz żałuje, że w tym sobie odpuściłam. Cykle mam 31-33 dni.
Odkąd podjęliśmy decyzję o dzidzi nie byłam jeszcze u gina.

Noo to tak jak ja... Ja testow owu nie używałam i tez tylko na podstawie kalendarzyka. I tak jak u Ciebie cykle mam raz 29 raz 31dni i dzis właśnie jest 31dc wiec jeszcze wszystko może się zdarzyć. A u Ciebie który dc??

Kasia no widzisz i ci cykle rozregulowalo. .. cholera wie od czego to zależy. ...

dziewczyny sposoby na ataki kaszlu... przyszedł wieczór i zaczyna mnie dusić :( wczoraj do 3w nocy się meczylam aż padlam. .. kaszle tak ze boli mnie brzuch juz... i nieraz mnie na wymioty naciaga. .. nie daje rady... aha czosnek odpada bo wymiotuje ... juz chyba wszystkiego próbowałam :(
Kupilas lipomal tak jak Ci pisalam?

Ja wróciłam z pracy nadrobiłam posty z grubsza i trzymam mocno kciuki za Was dziewczyny.
Ja mam taki stan zapalny że aż jestem w szoku że da gin tego nie widziała :(

viola150 ja trzymam mocno kciuki za nas wszystkie, ale ten cykl może być Twój kochana ;*
uciekam do łóżka trochę poczytam książke i spać ;*
Dobranoc Kobietki i do jutra ;)

Niedługo za kolejna porcje laseczek z tabelki będziemy trzymać kciuki :)
P.S. A gdzie tabelka?? (mi ja ciężko poszukać bo na telefonie nie ogarniam :D )
Wiki - masz możliwość załatwienia sobie gdzieś clottimazolu w globulkach?? Żeby tak nie cierpieć?? I kremem clotrimazol smaruj. I możesz podmywać sie tantum rosa. Chyba ze gdzies na szybko do gin??

reklama
Viola normalnie specjalnie to zrobiłaś żeby nas trzymać w niepewności; D

Mnie mąż zrobił zdrowy bezcukrowy sernik :) bardzo dobry :)

Nuska no przykro mi. Ja test robiłam wieczorem jak zaszłam ale ja robiłam po dacie 9 dni.

Wiki straszne to jest , że ona wczoraj nie widziała. Tylko się męczysz bidulko :* masz globulsy?

Ja się dzisiaj z mik poklocilam i jak zawsze mam wyrzuty sumienia wobec malucha , że nerwy itp juz mamy zgodę i dzidzia przeproszona ale wiecie ...

Do góry