reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia no widzisz i ci cykle rozregulowalo. .. cholera wie od czego to zależy. ...

dziewczyny sposoby na ataki kaszlu... przyszedł wieczór i zaczyna mnie dusić :( wczoraj do 3w nocy się meczylam aż padlam. .. kaszle tak ze boli mnie brzuch juz... i nieraz mnie na wymioty naciaga. .. nie daje rady... aha czosnek odpada bo wymiotuje ... juz chyba wszystkiego próbowałam :(
Super maść, smaruj plecy i klatkę piersiową. Nie próbuj lepiej syropu prawoslazowego po 12 pić bo będzie cię potem strasznie męczyć i spać nie będziesz mogła

Załączniki

• 1457466829441.jpg
    1457466829441.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Ja tez wogole sie nie znam co to clo i duph, nigdy nie brałam , a w ciąże zachodzę bardzo szybko tyle ze jedną poroniłam . Ale gine nie mówiła ze to brak czegokolwiek , powiedziała ze 90% poronień to ze jajo było słabe lub plemnik i nie była dobra liczba chromosomów , jeżeli jest więcej niż jedno poronienie to tak należy szukać przyczynę i sie leczyć .

Dziewczynki ja tylko na chwilkę, @ nie ma ale test negatywny ;/
Wcześniej byłam w ubikacji i myślałam, że @ już przyszła ale tylko delikatnie różowo na papierze i takie czerwone "niteczki"... Nic mnie nie boli, nic mi się nie chce. Sama już nie wiem co o tym myśleć ;(

Dziewczynki ja tylko na chwilkę, @ nie ma ale test negatywny ;/
Wcześniej byłam w ubikacji i myślałam, że @ już przyszła ale tylko delikatnie różowo na papierze i takie czerwone "niteczki"... Nic mnie nie boli, nic mi się nie chce. Sama już nie wiem co o tym myśleć ;(
A o której godzinie robiłaś test?

Popołudniu, wiem, że powinno się rano ale pepino ma dużą czułość więc jakiś bladzioch powinien wyjść gdyby coś się tam działo ;/

Na kaszel i przeciebienie to jeszcze z cytryn syrop.
Cytryny pokroic w plastry do tego pokrojony swiezy imbir. Wsadzic wszystko do pelna sloiczka po dzemie i zalac miodem. Przechowywac w lodowce

Dostalam od meza hiacynty☺ bylismy z malym na basenie i z okazji dnia kobiet zalapalam sie na darmowe nurkowanie ze sprzetem, porady stylistki ☺

reklama
Do góry