reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia no widzisz i ci cykle rozregulowalo. .. cholera wie od czego to zależy. ...

dziewczyny sposoby na ataki kaszlu... przyszedł wieczór i zaczyna mnie dusić :( wczoraj do 3w nocy się meczylam aż padlam. .. kaszle tak ze boli mnie brzuch juz... i nieraz mnie na wymioty naciaga. .. nie daje rady... aha czosnek odpada bo wymiotuje ... juz chyba wszystkiego próbowałam :(
Super maść, smaruj plecy i klatkę piersiową. Nie próbuj lepiej syropu prawoslazowego po 12 pić bo będzie cię potem strasznie męczyć i spać nie będziesz mogła

Załączniki

• 1457466829441.jpg
    1457466829441.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Ja tez wogole sie nie znam co to clo i duph, nigdy nie brałam , a w ciąże zachodzę bardzo szybko tyle ze jedną poroniłam . Ale gine nie mówiła ze to brak czegokolwiek , powiedziała ze 90% poronień to ze jajo było słabe lub plemnik i nie była dobra liczba chromosomów , jeżeli jest więcej niż jedno poronienie to tak należy szukać przyczynę i sie leczyć .

Dziewczynki ja tylko na chwilkę, @ nie ma ale test negatywny ;/
Wcześniej byłam w ubikacji i myślałam, że @ już przyszła ale tylko delikatnie różowo na papierze i takie czerwone "niteczki"... Nic mnie nie boli, nic mi się nie chce. Sama już nie wiem co o tym myśleć ;(

Dziewczynki ja tylko na chwilkę, @ nie ma ale test negatywny ;/
Wcześniej byłam w ubikacji i myślałam, że @ już przyszła ale tylko delikatnie różowo na papierze i takie czerwone "niteczki"... Nic mnie nie boli, nic mi się nie chce. Sama już nie wiem co o tym myśleć ;(
A o której godzinie robiłaś test?

Popołudniu, wiem, że powinno się rano ale pepino ma dużą czułość więc jakiś bladzioch powinien wyjść gdyby coś się tam działo ;/

Na kaszel i przeciebienie to jeszcze z cytryn syrop.
Cytryny pokroic w plastry do tego pokrojony swiezy imbir. Wsadzic wszystko do pelna sloiczka po dzemie i zalac miodem. Przechowywac w lodowce

Dostalam od meza hiacynty☺ bylismy z malym na basenie i z okazji dnia kobiet zalapalam sie na darmowe nurkowanie ze sprzetem, porady stylistki ☺

reklama
Do góry