reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Anette mi powiedzieli jak miałam 17lat ze dzieci mieć nie będę. .. i co? w wieku 23 lat wpadłam
a teraz jak dobrze pójdzie i wszystko w piątek będzie dobrze to i drugie (juz wystarane) będzie
wiec to żaden wyrok. jajników ci nie usunął nikt wiec zawsze warto się starać :*
a teraz jak dobrze pójdzie i wszystko w piątek będzie dobrze to i drugie (juz wystarane) będzie
wiec to żaden wyrok. jajników ci nie usunął nikt wiec zawsze warto się starać :*
CzarnaMadzia
Moderatorka
A te udrożnienia to się robi jakimiś lekami? Zabieg to jakiś? Czy jak to wygląda?
To nic strasznego, mogą zrobić hsg czyli przez jajowody przepuszczają sól fizjologiczną i to wystarczy do ich przepchnięcia. A jeśli jest bardzo mocno zatkany to wtedy laparaskopowo.
Czyli nie dość że mam jedno to jeszcze drugie i jak tu być szczęśliwym
Jakieś 5 lat temu lekarz mi powiedział że mogę mieć tylko do 25 roku życia dzieci bo potem już nie zajde w ciąże. A do tego 25 roku miałam niby mieć problem z zajściem, doniesieniam itd. Stwierdził to po ultrasonografie ale nie wiem czemu tak stwierdził, był mało rozmowny. Teraz to rozumie czemu tak mówił...
Kochana ja miałam stwierdzoną bezpłodność na podstawie obrazu narządów rodnych.. mało tego... nawet raka! I okazało się że lekarz to jeden wielki niedouczony wyłudzacz! Byłam zdrowa (no może oprócz moich jajników.
Też mnie straszyli niedrożnością jajowodów!
Ale jak widzisz mam PCO a jajowody droższe (tak myśle skoro zaszłam w ciąze, chyba że się myle....)
Nie wierz w głupie gadanie! Czasami jakaś pierdoła decyduje o naszej płodności.
tatinka
Fanka BB :)
mysz,znam to niestety az za dobrze.moj maz mi ciagle mowi ze mam o tym nie myslec itd..ale nie moge:/
niestety wlasnie trzeba bo sie wykonczysz kobietko!czekanie na @jest do dupy bo masz ta nadzieje a tu przychodzi malpa zielona..ale sama wien po sobie ze im wiecej o tym mysle to bardziej chce mo sie plakackochana mam nadzieje ze masz wsparcie w swoim mezczyznie i ze nie jestes z tym sama.postaraj sie patrzec na wszystko bardziej pozytywnie a wszystko sie ulozy!nie doluj sie bo masz piekna corke i bedziesz miala jeszcze kolejne dzidzie,patrzac na corke dobrze wam to wychodzitrzymam za ciebie kciuki moja droga ale nie smuc sie bo szkoda czasu na to,glowa do gory usmiech do meza i dzialac dalej
niestety wlasnie trzeba bo sie wykonczysz kobietko!czekanie na @jest do dupy bo masz ta nadzieje a tu przychodzi malpa zielona..ale sama wien po sobie ze im wiecej o tym mysle to bardziej chce mo sie plakackochana mam nadzieje ze masz wsparcie w swoim mezczyznie i ze nie jestes z tym sama.postaraj sie patrzec na wszystko bardziej pozytywnie a wszystko sie ulozy!nie doluj sie bo masz piekna corke i bedziesz miala jeszcze kolejne dzidzie,patrzac na corke dobrze wam to wychodzitrzymam za ciebie kciuki moja droga ale nie smuc sie bo szkoda czasu na to,glowa do gory usmiech do meza i dzialac dalej
CzarnaMadzia
Moderatorka
Popieram Minka!
Ja chyba bym za dużo szczęścia na raz chciała)
Ja chyba bym za dużo szczęścia na raz chciała)
Tatinka i myszunia my dwa dni temu zrezygnowaliśmy z dziecka bo miałam już dość, ciągle płacz itd . Cieszę się że poszłam do tego lekarza, to lekarz z polecenia. Powiedział że mam się nie martwić i zrobi wszystko żebyśmy mieli dziecko poprawił mi humor i wierzę w lepsze jutro
WRACAMY DO STARAŃ chcemy mieć dziecko
WRACAMY DO STARAŃ chcemy mieć dziecko
reklama