reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

minka masz racje!
ale czy pierwsze czy drugie kobieta jednak przezywa taka jej natura,najwazniejsze jednak zeby sie nie zalamac!my bedziemy mialy drugie a wy bedziecie mialy te pierwsze maluchy i wszystkie beda marudzic ze nocki ze cycki ze kupka nie ten kolor[emoji847][emoji39]

reklama
anette bardzo dobrze!!!teraz masz wiare w siebie w wasze cudo to musi byc dobrze!kolacje przy swiecach to dobry poczatek!trzymajcie tak dalej!!:)

mysz,znam to niestety az za dobrze.moj maz mi ciagle mowi ze mam o tym nie myslec itd..ale nie moge:/
niestety wlasnie trzeba bo sie wykonczysz kobietko!czekanie na @jest do dupy bo masz ta nadzieje a tu przychodzi malpa zielona..ale sama wien po sobie ze im wiecej o tym mysle to bardziej chce mo sie plakac:(kochana mam nadzieje ze masz wsparcie w swoim mezczyznie i ze nie jestes z tym sama.postaraj sie patrzec na wszystko bardziej pozytywnie a wszystko sie ulozy!nie doluj sie bo masz piekna corke i bedziesz miala jeszcze kolejne dzidzie,patrzac na corke dobrze wam to wychodzi;)trzymam za ciebie kciuki moja droga ale nie smuc sie bo szkoda czasu na to,glowa do gory usmiech do meza i dzialac dalej:)

Mam wspaniałego i cierpliwego narzeczonego który mnie bardzo wspiera ale na koniec dnia i tak zostaje z tym sama gdyż my kobiety inaczej to przeżywamy i czujemy.Dziękuję za słowa otuchy tatinka i również 3mam za was kciuki :*

Skoro Bóg wymyślił taką formę rozmnażania to powinien tak to zrobic zeby kazdy ten co chce mógł zostać rodzicem bez problemu. Tak samo jest z chorymi dziećmi. Dlaczego rodzą sie chore dzieci? Co takie dziecko jest winne ze musi cierpieć. Jak spieprzy ktos swoje zycie to niech na starość to odchoruje.
Ja mam 6letnia niepelnosprawna bratanice i to dziecko w swoim zyciu oprócz bólu nie uzylo nic... to jest mega przykre.... dziecko nie ma normalnego życia i rodzice też....

Anette będzie dobrze, nie załamuj się tylko kochana :) Moja przyjaciółka też niby miała to samo stwierdzone i ma dwoje dzieci :))Zawsze jest nadzieja ! Trzeba wierzyć i się starać :)
Myszunia dzidzia jest przecudowna :***
Mam pytanie..Wspomniałaś,że pierwszą ciążę poroniłaś. Ja również..Ile się staraliśce o Lilly?

A gdzie wy widzicie to cudowne dziecko?tez chce zobaczyć :D

Mojego meza siostra z PCO wpadla... takze sie da :)

Idę utulić mojego kwiatuszka do snu, a potem długa relaksująca kąpiel na koniec
Anette będzie dobrze, nie załamuj się tylko kochana :) Moja przyjaciółka też niby miała to samo stwierdzone i ma dwoje dzieci :))Zawsze jest nadzieja ! Trzeba wierzyć i się starać :)
Myszunia dzidzia jest przecudowna :***
Mam pytanie..Wspomniałaś,że pierwszą ciążę poroniłaś. Ja również..Ile się staraliśce o Lilly?
Po stracie mojego aniołka (9tydz) odczekaliśmy 3 miesiące a w 4 cyklu pojawiła się Lillusia

reklama
Do góry