reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

aniu ja bralam slub 13:)wiec to najlepszy dzien miesiaca!!szczesliwe jak cholera!!:)

a z tym testem to sie boje:/mowilam ze cykorek jestem:)bede zaciskac nogi i czekac!
to ja Ci te nogi też będę dociskać, żebyś czasem tej @ nie dostała!

AniaH nooo pewnie:) ululam sie jakims winkiem:D
Violcia ja tez trzymam kciukasy!:)
to proszę mnie powiadomić, też wypiję Twoje zdrowie! wyślę Ci snapa! (chociaż wczoraj piłam grzane i myslałam, że zwróce na talerz z pyszną shoarmą ;D)

reklama
niuska viola dora!!ja licze na was!razem to razem:)w tabelce trzeba narobic balaganu!!!
jak sie czujecie?jakies przeczucia?

Ja nic nie czuje ani na okres ani na jego brak ;p chociaż jestem prawie pewna, że nic z tego ;/ a najgorsze jest to, że w tym miesiącu w okolicach tych dni (według moich obliczeń) Mojego mężczyzny nie będzie w domu ;(

Niuska, Viola, Dora i Tatinka - teraz te pare dni jest dla Was kluczowe, później będziemy przeżywać resztę tabelki ;D kciukorasy trzymane, a testy przygotowane?

Ja testu nawet w domu nie mam ;) zobaczymy do jutra i jakby co jestem na popołudnie w pracy to sobie wezmę i będę miec na środę najwyżej :)

nuska wiec trzymam jeszcze mocniej kciuki zeby to juz:):)
violu ja wlasnie tez nie mam w domu!pewnie bym juz dawno zrobila ale sie boje wiec tez czekam

Tatinka 3 cykle malo :p hehe ale wiesz..
Nadzieja sluz ma byc przezroczysty w białym plemniki długo nie pozyja z reszta jak jest biały to owulki nie ma :)
Laski później was poczytam lecę do pracki dla każdego z osobna buziak i do później :* :* :*

reklama
Do góry