reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej Kobietki ;*

Ja już po spacerku i po zakupach ;p dzisiaj do pracy na popołudnie mam ale i tak mi się nie chce ;p hehe
Wstałam chyba lewą nogą, albo okres dostane bo jestem humorzasta dzisiaj ;p

Minka nie mam snapa ;/ i nie bardzo wiem o co w tym chodzi ;p hehe

Nuskaaa ja też na popołudnie:)
Myszunia daj znać jak wyszedł test bo robisz dzisiaj? One chyba 30 zl? Ostatnio widziałam w Rossmanie za 15 zl 5 testów ciekawe czy jeszcze będą:)

mysza masz piekna corke!!po tobie taka ladna??

nuska mam to samo:/kiepski humor i czekam na ta cholerna @ bo boli mnie juz wszystko:(nastroj ponury,niech juz przyjdzie to przynajmniej bedzie po sprawie!!

tatinka dokładnie, jak ma przyjść to niech już się pojawi, przynajmniej nowy cykl zaczniemy, trzeba szukać plusów ;)

Ola21-1995 nie lubię drugich zmian, nic nie zdążysz zrobić, obiad na szybko ugotujesz i już do pracy trzeba ;/

oj trzeba:)trzymam mocno kciuki za nas!oby nie przyszla a jak juz ma przyjsc to niech to zrobi szybko i bezbolesnie!!a tak!jutro dzien kobiet musimy sie troche nacieszyc tym dniem!!;)

Ja nie Minka ale odpowiem. Mój lekarz twierdzi że nie trzeba robić hormonów tylko Tsh zlecił Ale ja podejrzliwa i jeszcze sobie prywatnie zrobiłam prolaktyne Lh i Fsh i wyszły ok więc może faktycznie jeśli nie ma problemów z miesiaczkowaniem to nie trzeba robic

reklama
Napewno już nie raz odpowiadałyście na to pytanie ;) ale ciekawi mnie jak długo staracie się o upragnione fasolki i czy wspieracie się testami owulacyjnymi?

Ja wspieram się testami owu, ale chyba je niedługo porzucę bo strasznie mnie stresują:)
Zresztą przy moim PCO mogą wychodzić fałszywe...

czesc myszuniapp:)
ja sie staram pol roku ale od 3miesiecy z obserwacja i liczeniem..ja testow owu nie robilam poczekam jeszcze ten cykl.

czarna wiem ze formalnosc i ze trzeba ale jednak zawsze mi ciezko:)cykor maly jestem:))chociaz jak chodzi juz o pawzne sprawy typu badanie krwi czy moja cc to powaga i odwaga:)powinno byc na odwrot;)

Będzie na pewno wszystko dobrze!!!:)

Witaj Myszunia ;) ja używałam testów w tym miesiącu i gdzieś 3-4 miesiące temu przez miesiąc i więcej nie mam zamiaru używać. Ta ślicznotka to pewnie Twoja córcia? :)

A Tobie też nie wychodziły?:)

Do góry