reklama
tatinka
Fanka BB :)
czesc myszuniapp
ja sie staram pol roku ale od 3miesiecy z obserwacja i liczeniem..ja testow owu nie robilam poczekam jeszcze ten cykl.
czarna wiem ze formalnosc i ze trzeba ale jednak zawsze mi ciezkocykor maly jestem)chociaz jak chodzi juz o pawzne sprawy typu badanie krwi czy moja cc to powaga i odwagapowinno byc na odwrot
ja sie staram pol roku ale od 3miesiecy z obserwacja i liczeniem..ja testow owu nie robilam poczekam jeszcze ten cykl.
czarna wiem ze formalnosc i ze trzeba ale jednak zawsze mi ciezkocykor maly jestem)chociaz jak chodzi juz o pawzne sprawy typu badanie krwi czy moja cc to powaga i odwagapowinno byc na odwrot
Ola21-1995
Hejo a Ty długo się starasz? Mi lekarz powiedział żebym nie myślała i ze to nie jest tak hop siup jak sobie myslalam ja nie kupuje testów bo wiem kiedy mam owulacje ale coś w tym miesiącu nie ogarniam jej i sobie chyba za miesiąc zakupie jak nic nie będzie a tak to 3 cyklNapewno już nie raz odpowiadałyście na to pytanie ale ciekawi mnie jak długo staracie się o upragnione fasolki i czy wspieracie się testami owulacyjnymi?
tatinka
malami!pieknie!!!!
zrob zdjecie jak juz bedziesz po!!)
moje klaki sa niewdzieczne i zaden fryzjer mi nie chce ich scinac:/
mialam wlosy do pasa bo zaden fryzjer nie chcial ich sciac,az znalazlam odwaznego i mi bach na krotko opitolil.niestety rosna jak szalone i po 4 latach mam znowu dlugie i zastanawiam sie co z nimi zrobic bo mam ich tak duzo ze jak nosze rozpuszczone to swiata nie widze, wiec ciagle je mam zwiazane i tak troche bez sensu
mialam wlosy do pasa bo zaden fryzjer nie chcial ich sciac,az znalazlam odwaznego i mi bach na krotko opitolil.niestety rosna jak szalone i po 4 latach mam znowu dlugie i zastanawiam sie co z nimi zrobic bo mam ich tak duzo ze jak nosze rozpuszczone to swiata nie widze, wiec ciagle je mam zwiazane i tak troche bez sensu
Ola21-1995
A długie masz ? Kurcze ja juz mam do połowy pleców ale nie zetne mój lubi długie i ja tez chociaż nie lubię ich myc bo się długo susza heheDziś ide na 14 do fryzjera i mam plan tak włosy opitolić☺ M pewnie srednio sie to spodoba ale co tam mi bedzie wygodniej☺
Ola21-1995
Kochana miałaś odwagę? ?ale ze masz takie gęste ? Mozna zawsze wyprostować mi też strasznie szybko rosnąmalami!pieknie!!!!
MałaMi90
Teraz mam do ramion. Kiedyś mialam do pasa i scielam jeszcze krocej niz na zdjeciu. Moj tez lubi dlugie ale jaki to ma sens skoro ciagle je spinam bo nie lubie rozpuszczonych...nawet jak je wymodeluje to robia co chca ehhh a krotkie to dam sobie z nimi rade
reklama
Wiiktoriiaaa
Witaj Myszunia ja używałam testów w tym miesiącu i gdzieś 3-4 miesiące temu przez miesiąc i więcej nie mam zamiaru używać. Ta ślicznotka to pewnie Twoja córcia?