reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziś ide na 14 do fryzjera i mam plan tak włosy opitolić☺ M pewnie srednio sie to spodoba ale co tam mi bedzie wygodniej☺

Załączniki

• 1457344749911.jpg
    1457344749911.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 56
reklama
czesc myszuniapp:)
ja sie staram pol roku ale od 3miesiecy z obserwacja i liczeniem..ja testow owu nie robilam poczekam jeszcze ten cykl.

czarna wiem ze formalnosc i ze trzeba ale jednak zawsze mi ciezko:)cykor maly jestem:))chociaz jak chodzi juz o pawzne sprawy typu badanie krwi czy moja cc to powaga i odwaga:)powinno byc na odwrot;)

Napewno już nie raz odpowiadałyście na to pytanie ;) ale ciekawi mnie jak długo staracie się o upragnione fasolki i czy wspieracie się testami owulacyjnymi?
Hejo;) a Ty długo się starasz? Mi lekarz powiedział żebym nie myślała i ze to nie jest tak hop siup jak sobie myslalam ja nie kupuje testów bo wiem kiedy mam owulacje ale coś w tym miesiącu nie ogarniam jej i sobie chyba za miesiąc zakupie jak nic nie będzie:) a tak to 3 cykl :)

malami!pieknie!!!!
zrob zdjecie jak juz bedziesz po!!:))
moje klaki sa niewdzieczne i zaden fryzjer mi nie chce ich scinac:/
mialam wlosy do pasa bo zaden fryzjer nie chcial ich sciac,az znalazlam odwaznego i mi bach na krotko opitolil.niestety rosna jak szalone i po 4 latach mam znowu dlugie i zastanawiam sie co z nimi zrobic bo mam ich tak duzo ze jak nosze rozpuszczone to swiata nie widze, wiec ciagle je mam zwiazane i tak troche bez sensu

malami!pieknie!!!!
zrob zdjecie jak juz bedziesz po!!:))
moje klaki sa niewdzieczne i zaden fryzjer mi nie chce ich scinac:/
mialam wlosy do pasa bo zaden fryzjer nie chcial ich sciac,az znalazlam odwaznego i mi bach na krotko opitolil.niestety rosna jak szalone i po 4 latach mam znowu dlugie i zastanawiam sie co z nimi zrobic bo mam ich tak duzo ze jak nosze rozpuszczone to swiata nie widze, wiec ciagle je mam zwiazane i tak troche bez sensu
Kochana miałaś odwagę? ?ale ze masz takie gęste ? Mozna zawsze wyprostować:) mi też strasznie szybko rosną

wiktoria ja tez czekam!!:):)sama jestem na liscie bo mam jutro dostac@ i juz chodze i sprawdzam i gadam do siebie..zaczynam wariowac!:)

ola ja je prostuje do pracy czy jak gdzies wychodze ale mam ich strasznie duzo i mi leca ciagle..z reszta jak prostuje to po kilku godzinach gadziny mi sie kreca faluja i walcze z nimi ale ciagle przegrywam

Teraz mam do ramion. Kiedyś mialam do pasa i scielam jeszcze krocej niz na zdjeciu. Moj tez lubi dlugie ale jaki to ma sens skoro ciagle je spinam bo nie lubie rozpuszczonych...nawet jak je wymodeluje to robia co chca ehhh a krotkie to dam sobie z nimi rade

reklama
Witaj Myszunia ;) ja używałam testów w tym miesiącu i gdzieś 3-4 miesiące temu przez miesiąc i więcej nie mam zamiaru używać. Ta ślicznotka to pewnie Twoja córcia? :)

Do góry