reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mariola baaaardzo mi przykro :* ale masz nas zawsze!!!
Ja nawet testów ciążowych nie mam w domu i po ostatnim razie kiedy zrobiłam dwa dni po terminie @ i nic powiedziałam że dopóki @ sie tydzien spóźniać nie bedzie nie kupie... zobaczymy jak bedzie w praktyce ;)

reklama
Ja też nie miałam ciążowych, bo nie wierzyłam ze się uda. Miałam owu i zrobiłam, a tu mocne 2 kreski. Przez 3 dni robiłam potem kupiłam ciążowy.

TYm bardzioej że testy mam pod nosem codziennie w pracy hehe
U mnie dziś 12dc i jakoś nie czuje owu... śluzu nie widać, coś mnie dziś prawy jajnik pobolewał... co prawda wg kalendarzyka owu w poniedziałek ale moje cykle mają ostatnio raz 29 raz 31 dni i ciężko stwierdszić :/

Viola ja to nie liczyłam. Były mąż mi wmówil ze jestem bezpłodna i żyłam z tym przeświadczeniem. Dopiero mój Kamil powiedział że będziemy się starać do skutku a potem leczenie.
Podobno tak. Czytałam ze w pierwszych dniach test owu odczyta hormon. U mnie się sprawdziło :):)

W ktoryms tam dniu przed terminem @ jak dochodzi do zapolodnienia wytwarza sie duzo progeseronu ktory jest wykrywany przez testy owu. Ta teoria nie jest potwierdzona wiec niewiem czy wierzyc

reklama
Do góry