reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dzien dobry. Czuję sie jakbym byla cala noc na imprezie.... objawów konkretnych nadal brak....

Witaj Bogni

Dzień dobry bardzo ;););)

Minka kup test, bo mnie skręca :)

Madziu a może mieć ze sobą telefon
komórkowy??

Aniu no to dobrze że brak objawów. Oby się udało ;)

Witaj bogini.

Śniło mi się że byłam na wizycie i ze jest ok. I że będzie dziewczynka... Cóż trochę za wcześnie na płeć. Mam nadzieje, ze rzeczywiście jest dobrze, chociaż podobno sny się śnia na odwrót. Oby nie te w ciąży.

Mnie sie jeszcze nic z ciąża nie śniło , ale mojej córce i szwagierce sie śniło jeszcze przed zrobieniem mojego testu ze jestem w ciąży .

reklama
Mariolka, ja Cie jeszcze nie poprzytulalam, wiec teraz nadrabiam :* dziewczyny maja racje, natura wie co robi choc to bardzo przykre. Moj braciszek zyl jakas godzine, mial guza mozgu i gdyby stalo sie tak, ze zylby dluzej to co za zycie by go czekalo? Musimy pogodzic sie z tym co zycie nam przynosi. Kochana, jeszcze bedziesz mama szczesliwego bobasa! :)
Witaj Bogni, dopisz sie do tabelki.
Ja mam dzisiaj jakiegos dola.... Moze poowulacyjnego? :p

Do góry