reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Na pewno cos jest na rzeczy bo to moj 3 dzien "okresu"- gdzie tylko 2 dni mocniej krwawilam, no i boli mnie prawy jajnik i cale podbrzusze, a zawsze bol na okres trwal 2-3 godz i po bolu. A mnie boli juz 3 dzien. Oby to nic groznego.

reklama
Mariola przykro mi bardzo. Tule Cię mocno. Mam nadzieję, że szybko dadzą Ci termin, ale jest duża szansa ze jak przestaniesz brać dupha to krwawienie się pojawi w ciągu 3-4 dni.

Aniu to dobrze, że temperatura spadła. :)

Minka może okład siebie zrób.

Madziu i tak się przejmuje i martwię kurcze, bo dla mnie to nowość.

Nie ma plamien , śluzu brązowego, czysto :)

Jem wszystko ale w dzień , bo wieczor tak od 17h to mi sie takie mdłości zaczynaja ze o niczym nie myśle tylko o spaniu . Coś zjem wieczór na siłe , dziś zupę zjadłam .

To może minie. Ja dziś zjadłam 2 bułki i Kamil zabrał mnie do angry bars to zjadłam gotowanej marchewki, kalafiora i dwa keski kurczaka w porze...

Jesteś w 8 tak? Czy to juz 9?

U mnie nadal brak objawów. Raz na jakis czas zaboli mnie jajnik albo podbrzusze i to wszystko. Posmsowalam troche z moja ginka, jakbym pisala z kolezanka

reklama
Do góry