reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ania h. Malpa w niedziele wieczorem przyjdzie no i nie wiem czy odrazu bedziemy dzialac czy poczekamy miesiac dwa zeby moze jakas prace szybko poszukac i jak zajde to zeby miec zwolnienie i pozniej macierzynski? Zobaczymy co zycie pokaże. Jesteś bardzo pozytywna osoba☺ Jak czytam Twoje posty to odrazu chumor mam lepszy ☺

reklama
Witaj AniuH napewno poczujesz ta radosc juz niedlugo! A u mnie teraz pojawil sie strach, niestety i bedzie on towarzyszył pewnie az do końca. Pojawiaja sie tez mysli czy dam rade, sama, bez meza w nowym miejscu zamieszkania, ach nigdy babie nie do godzisz.

Coś mi apka szaleje kilka razy próbowałam dodać post i dupa. ..

Mika w sumie racja ze lepiej teraz niż by się franca miała spozniac. .. a do kontroli zawsze warto pójść :

Heh dziękuję Ania ;* no pewnie , że jak rodzina. Oglądasz forumowego siostrzeca; p

Życiowa oni wrócili do siebie jak się bzykneli i za kilka tygodni wyszedł test pozytywny i mało nie oszaleli. Dzidzia zrobiona w Wielkanoc a urodzona w wigilię dokładnie heheh

Minka wstretna miesiączka. A co do sluzu to ja uważam , że nic nie znaczy. U mnie to w ogóle nie ma znaczenia.

Mincia masz racje ! Po @ idź do ginekologa :*
Życiowa jutro testuj
Aniaah buziaki :-*
Mariolka fajnie ze u rodziców jesteś :-) buziaki
Dzwoneczek a ty kiedy masz wizytę u gine ?
Anka32 co u ciebie ? Coś ciaza od 2 dni ?

Dziewczyny senność kladzie mnie na łopatki. Dzis wstalam o 9 i juz spalam dwa razy w tym raz prawie 2 godziny...

Hej AniaH:-)
Minka, lepiej teraz niz za kilka dni, ale szkoda, ze sie nie udalo. Dobrze, ze zdrowo do tematu podeszlas. :-)
Zyciowa, czekam na wynik testu :-)
Dziewczyny poradzcie. Bylam dzis u gin- endokrynologa z wynikami i sa ok, w normie. To czemu ta baba przepisala mi duphaston??? I jeszcze powiedziala, ze jak moja gin mi kaze przestac to i tak mam brac. I co chodzi???? Boje sie to brac. Slusznie??? Ania, Ty lepiej sie czujesz jak to bierzesz? Mialas plamienia w trakcie brania? Nie wiem co robic....

reklama
Do góry