reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej, hej - nie dostawałam powiadomień i nie zaglądałam, ale jestem - żyję :-)

U nas Ada jak zwykle chora, czekam na wiosnę z utęsknieniem to może się uspokoi.

Mnie coś palce rąk bolą od ponad tygodnia, czasem puchną. Najgorzej po nocy, nie wiem o co chodzi....

Zarezerwowaliśmy już miejscówkę na wakacje i teraz tylko odliczanie :-)

Viola, fajne fotki z wyjazdu

MałaMi, u nas odstawienie szybko poszło, ale Ada miała 8 ms, za to do teraz nie potrafię jej odzwyczaić, żeby mi w nocy ręki w dekolt nie pchała :-( męczące co

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Forum nam zdycha
Jaką miejscowej Dokąd jedziecie Ja szukam czegoś nad morzem Wiola chyba byłaś rok temu? Zależy mi na czymś z aneksem kuchennym np żeby można było jakaś zupkę zrobić zarlokowi

Ja w lipcu do pracy wracam i nie wiem jak to będzie bo Franek mega mamusiowy jest Tak sobie myślę ze może rano i wieczorem uda się karmić Ehhhh Nie chce to całkiem odstawić Rano będzie ciężko bo na 7:25 mam do pracy.

Poza tym nie sądziłam ze będę za miesiączka tęsknić Ale mogłaby już wrócić Dwa dni temu tak mnie podbrzusze bolało ze myślałam ze już będzie a tu cisza Może to owulacja była

Hej, ja w sumie czasu nie mam. Byłam u mamy trochę, mój mąż zarobiony w pracy, firma... Ciężko w sumie się ogarnąć. Ignas bunt ma i coraz bardziej się stawia i awanturzy. Sporo mówi.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ;)
Ja w sumie też na brak czasu cierpię. Do pracy w prawdzie w przedszkolu na razie nie wracam, wzięłam urlop wychowawczy ale prowadzę księgowość w firmie męża i roboty mam na full. Ale nie narzekam wiadomo coś za coś ;)
Robiliśmy Adzie pokój , brakuje już tylko kilku dodatków i komnata mojej księżniczki będzie gotowa :D Ada już że dwa tygodnie śmiga . Kupiliśmy już nawet pierwsze buty :)
My też wakacje zaplanowane. W maju lecimy na Zakynthos . Juz nie mogę się doczekać . Dobrze że już zima się kończy,chyba nigdy jeszcze aż tak nie czekałam na wiosnę ;)

Cisza turaj ale akurat przerwę mamy więc życzenia Wam składamy :)
Wesołych świąt i smacznego jajka :)
IMG_20180331_150645790~2-1707x1392.jpg

Załączniki

• IMG_20180331_150645790~2-1707x1392.jpg
    IMG_20180331_150645790~2-1707x1392.jpg
    497,7 KB · Wyświetleń: 593
Życzenia ciepłe jak tchnienie wiosny składam wszystkim w ten czas radosny. Niech wszystkie troski będą daleko, a dobro płynie szeroką rzeką[emoji3]Wesołego Alleluja[emoji195] [emoji213] [emoji214] [emoji235] [emoji845]
595779e0dcad3b76526eac47dd197d79.gif

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wesołych świąt dziewczyny.

No forum ciche na maxa, ale dzieci coraz, starsze i więcej uwagi potrzebują

A kiedy Nuska rodzi? HALO HALO :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry