reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej, hej - nie dostawałam powiadomień i nie zaglądałam, ale jestem - żyję :-)

U nas Ada jak zwykle chora, czekam na wiosnę z utęsknieniem to może się uspokoi.

Mnie coś palce rąk bolą od ponad tygodnia, czasem puchną. Najgorzej po nocy, nie wiem o co chodzi....

Zarezerwowaliśmy już miejscówkę na wakacje i teraz tylko odliczanie :-)

Viola, fajne fotki z wyjazdu

MałaMi, u nas odstawienie szybko poszło, ale Ada miała 8 ms, za to do teraz nie potrafię jej odzwyczaić, żeby mi w nocy ręki w dekolt nie pchała :-( męczące co

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Forum nam zdycha
Jaką miejscowej Dokąd jedziecie Ja szukam czegoś nad morzem Wiola chyba byłaś rok temu? Zależy mi na czymś z aneksem kuchennym np żeby można było jakaś zupkę zrobić zarlokowi

Ja w lipcu do pracy wracam i nie wiem jak to będzie bo Franek mega mamusiowy jest Tak sobie myślę ze może rano i wieczorem uda się karmić Ehhhh Nie chce to całkiem odstawić Rano będzie ciężko bo na 7:25 mam do pracy.

Poza tym nie sądziłam ze będę za miesiączka tęsknić Ale mogłaby już wrócić Dwa dni temu tak mnie podbrzusze bolało ze myślałam ze już będzie a tu cisza Może to owulacja była

Hej, ja w sumie czasu nie mam. Byłam u mamy trochę, mój mąż zarobiony w pracy, firma... Ciężko w sumie się ogarnąć. Ignas bunt ma i coraz bardziej się stawia i awanturzy. Sporo mówi.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ;)
Ja w sumie też na brak czasu cierpię. Do pracy w prawdzie w przedszkolu na razie nie wracam, wzięłam urlop wychowawczy ale prowadzę księgowość w firmie męża i roboty mam na full. Ale nie narzekam wiadomo coś za coś ;)
Robiliśmy Adzie pokój , brakuje już tylko kilku dodatków i komnata mojej księżniczki będzie gotowa :D Ada już że dwa tygodnie śmiga . Kupiliśmy już nawet pierwsze buty :)
My też wakacje zaplanowane. W maju lecimy na Zakynthos . Juz nie mogę się doczekać . Dobrze że już zima się kończy,chyba nigdy jeszcze aż tak nie czekałam na wiosnę ;)

Cisza turaj ale akurat przerwę mamy więc życzenia Wam składamy :)
Wesołych świąt i smacznego jajka :)
IMG_20180331_150645790~2-1707x1392.jpg

Załączniki

• IMG_20180331_150645790~2-1707x1392.jpg
    IMG_20180331_150645790~2-1707x1392.jpg
    497,7 KB · Wyświetleń: 588
Życzenia ciepłe jak tchnienie wiosny składam wszystkim w ten czas radosny. Niech wszystkie troski będą daleko, a dobro płynie szeroką rzeką[emoji3]Wesołego Alleluja[emoji195] [emoji213] [emoji214] [emoji235] [emoji845]
595779e0dcad3b76526eac47dd197d79.gif

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wesołych świąt dziewczyny.

No forum ciche na maxa, ale dzieci coraz, starsze i więcej uwagi potrzebują

A kiedy Nuska rodzi? HALO HALO :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry