reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Viki probowalas Hipp albo baby dream ?
Jeszcze Bobini jest ok..Linomag jest w tesco ale chemia:/.Ja to sprawdzam co kupuje Tomkowi bo polowa kosmetyków dla dzieci kolo nich nie stala..
Nie wiem kto do dopuszcza.

A to u dziecka przenika do krwi i nawet wątroby bo maja nieszczelna skore
Czytam o tym i kolezanka dermatolog mi mowila..Polecam Blog srokao mama chemiczka robi analizy:-)
Duzo mam sie nia sugeruje
Oczywiście kazdy robi jak uwaza takie info tylko :-)
Ale dla mnie to wazne.;)

Ostatnia edycja:
Ja to Wam powiem, że Magda jak widzi że ktoś je to też często wola. Teraz jak bylismy u teściów to ciagle cos jej dawali, masakra jak dla mnie. U nich lubia pojesc ale dziecko musi miec swoj harmonogram i juz.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez lubie Tomkowi dawac jesc według własnego uznania i zywic po swojemu a moja mama jak przyjedzie do by Tomkowi co chwile cos do jedzenia dawala :D
Te babcie to chyba wszystkie tak maja..:D

Viki probowalas Hipp albo baby dream ?
Jeszcze Bobini jest ok..Linomag jest w tesco ale chemia:/.Ja to sprawdzam co kupuje Tomkowi bo polowa kosmetyków dla dzieci kolo nich nie stala..
Nie wiem kto do dopuszcza.

A to u dziecka przenika do krwi i nawet wątroby bo maja nieszczelna skore
Czytam o tym i kolezanka dermatolog mi mowila..Polecam Blog srokao mama chemiczka robi analizy:-)
Oczywiście kazdy robi jak uwaza takie info tylko :-)
Ale dla mnie to wazne.;)
Ola sroke czytam ale od hippa się zaczęło, baby dream też słabo. Chyba jednak wolę żeby nie było idealnie a żeby kropek nie miała na ciele.

Raczej nie jest bardzo podobna taki mieszaniec nadal. Łukasz ostatnio oglądał zdjęcia jak byłam mała i mówi- jaka Ty paskudna byłaś, zobacz jaki ja piękny :D te duże oczy ma po mnie i nosek i wszystko. Dół tylko po Tobie. No tak sobie może wmawiać :)

Ostatnia edycja:
reklama
Raczej nie jest bardzo podobna taki mieszaniec nadal. Łukasz ostatnio oglądał zdjęcia jak byłam mała i mówi- jaka Ty paskudna byłaś, zobacz jaki ja piękny :D te duże oczy ma po mnie i nosek i wszystko. Dół tylko po Tobie. No tak sobie może wmawiać :)
Haha ale Cie podsumowal
Kiedyś wrzucilas zdjecia to na jednym caly tata a na drugim istna Ty :-)
:)

Ostatnia edycja:
Do góry