reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Śliczne dzieciaczki, tak dawno nie wrzucalyscie, że widać mega różnice.
Tak co do jedzenia to mi się egzemplarz śmieciowy trafił. Coś jej ewidentnie mniej smakuje ale buzię otwiera i do końca wciągnie :)

Igi to calusnik pierwszy! Dziubek robi i czeka, nie tylko id rodziców chce buzi [emoji14]

On też waży tyle samo ciągle, 12,8. Od miesięcy dosłownie. Ale jest wysoki.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

O kurczę to moja to pulpet [emoji16][emoji16] waga myślę że ok 11.5-12 kg. Je wszystko i ciągle woła.

India ale Ada ma kitki, proste włoski?? U nas się kręcą i przez to nie idzie ich tak łatwo złapać w kitke. Robimy tylko na czubku. A jak wstanie po spaniu to ma fryzurę ala Szopen [emoji6][emoji6]

Marysia Amelka też ma takie pulaski. Śliczna dziewczynka [emoji8]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to Wam powiem, że Magda jak widzi że ktoś je to też często wola. Teraz jak bylismy u teściów to ciagle cos jej dawali, masakra jak dla mnie. U nich lubia pojesc ale dziecko musi miec swoj harmonogram i juz.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Amelka ma swój rytm mm rano, potem kaszka, mm, obiad, deser lub serek i mm na noc. Ale jak przyjdą do nas w gości to też skubnie A to chrupka, a to ciasta. Jak jem rano np dziś przed pracą to też przyszła na bułkę do mnie.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas cyc, kaszka, na drzemke cyc i po też ,później zupka, deser, cyc i na noc cyc. Czasem przed drzemka a po kaszce owoca dostanie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry