reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry :D
IMG_20180204_102633634~2-1134x1393.jpg

Załączniki

• IMG_20180204_102633634~2-1134x1393.jpg
    IMG_20180204_102633634~2-1134x1393.jpg
    531,1 KB · Wyświetleń: 316
reklama
O kurczę to moja to pulpet [emoji16][emoji16] waga myślę że ok 11.5-12 kg. Je wszystko i ciągle woła.

India ale Ada ma kitki, proste włoski?? U nas się kręcą i przez to nie idzie ich tak łatwo złapać w kitke. Robimy tylko na czubku. A jak wstanie po spaniu to ma fryzurę ala Szopen [emoji6][emoji6]

Marysia Amelka też ma takie pulaski. Śliczna dziewczynka [emoji8]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Adzie się nie tyle kręcą co zawijają włosy, ale już takie długie ma, że szok

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@KasiaMarysia23 to sie macie faktycznie, a jakieś testy robicie? Szkoda żeby Magda sie męczyła, bo pewnie i brzuszek boli [emoji17]

@Wiiltoriiaaa Paraplu urodziła szczęśliwie, chłopcy maja sie dobrze a teraz uczą sie siebie nawzajem. Paraplu promienieje [emoji7]

Widzę, że te choróbska nie tylko nas sie trzymają [emoji17]
Zdrówka dla wszystkich chorowitkow.

I nas istny armagedon, ciagle któryś wyje, albo chory [emoji85]
Wiec od dwóch miesięcy jedyne wyjścia to do lekarzy [emoji36]
Świruje już w domku.
Teraz mamy same operacje w zanadrzu i ciagle sie odwlekają bo choróbsko za chorobskiem [emoji85]
Ni nic kto da radę jak nie my? [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Słodki miś, gdzie wedrujecie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wędrujemy przymiarka była, to cienki dosyć płaszczyk tylko tak grubo wygląda, do tego jeszcze za duży. Ale mój brat wczoraj przywiózł bo kupił :)

Lee pozdrów paraplu i pogratuluj :)
U Was nadal choroby.. masakra, muszą w końcu się kiedyś skończyć.

Viola jesteś? Pytanko mam chcieliśmy zamówić Małej żel jak zawsze i prawie nigdzie nie ma o co chodzi? Wycofują? Linomag żel może kojarzysz? W czym się myć będziemy :(

reklama
Do góry