reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mi pachną inaczej. Mam jeszcze różowe jedne to jak otworze to sobie porównam.

Zobaczcie jaka jest różnica i to, i to 4
Zobacz załącznik 834642
Ja też mam rozowe jeszcze i tak samo jak wacham:D
Viki no różnica:)
W sumie podobne do toujours:)

Baby dream pieluszki są też fajne te drugie oprócz fun and fit ,cienkie i bezzapachowe:)
Nie wiem czy miałaś:)

reklama
Ja też mam rozowe jeszcze i tak samo jak wacham:D
Viki no różnica:)
W sumie podobne do toujours:)

Baby dream pieluszki są też fajne te drugie oprócz fun and fit ,cienkie i bezzapachowe:)
Nie wiem czy miałaś:)
Miałam, często raz są te w promocji raz tamte więc zazwyczaj na przemian kupuje. Do tej pory 3 ale przechodzimy na 4 bo nóżki się odciskają. Może te z Lidla 3 by były lepsze bo te są bardzo duże na tyleczku ale nie będę ryzykować mam jeszcze tych kilka 3 i mała paczkę tych cieńszych to te akurat może będą

Miałam, często raz są te w promocji raz tamte więc zazwyczaj na przemian kupuje. Do tej pory 3 ale przechodzimy na 4 bo nóżki się odciskają. Może te z Lidla 3 by były lepsze bo te są bardzo duże na tyleczku ale nie będę ryzykować mam jeszcze tych kilka 3 i mała paczkę tych cieńszych to te akurat może będą
Dokładnie:-)
Baby dream są eko tez
My nosimy 4 od dłuższego czasu one do 18 kg to jeszcze długo ponosi właśnie 4 to się chyba najdłużej nosi hehe

Ostatnia edycja:
Ja zakupie lupilu;)

Miałam zamowinie z apteki zrobić i zapomniałam:/ spać nie mogę, ręka mnie napier... bosz co za los;(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak dla mnie te lupilu mogą być. Trochę mi dade fioletową przypominają ale nie śmierdzą, nie przeciekają, tyłeczek ładny więc spoko :D

KasiaMarysia co tam Ci się z ręką stało?

Witajcie dziewczyny u mnie wszysko , ale nie którzy chyba juz to wiedzą ,bo bardzo namiętnie obserwują moje poczynania na bb :)
Pozdrawiam ....

Cześć.
Myślałam że nie mam.powiadomień a tu taka cisza jest.
Ja.średnio z czasem.
Mamy umówiona ekipe na tynki maszynowe i trzeba jeszcze troszke przyszymowac w domu do tego. Dzisiaj jedziemy oglądać parapety do domu z granitu albo jakiegoś innego kamienia:)
Nie wiem.czy pisałam ale biore antybiotyki bo stan zapalny mialam.w piersi..... Myślę że w lutym bedziemy próbować się odstawić w jakiejś części od cycka. Męczy mnie to już ale z drugiwj strony mała lubi sobie zjesc do snu.
Ewarut a o co chodzi? Ja nic nie wiem.

reklama
Ja też nie wiem o co chodzi Ewa[emoji23]

Ja też nie mam za wiele czasu w sumie. Firma ruszyła, kupa roboty. W weekend sesje zdjęciową musimy zrobić, wczoraj byliśmy rozmawiać z ludźmi z branży, przedwczoraj tez wyjazd... Sesja miała być wczoraj ale nie wypaliło. Także nie ma czasa :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry