reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mi pachną inaczej. Mam jeszcze różowe jedne to jak otworze to sobie porównam.

Zobaczcie jaka jest różnica i to, i to 4
Zobacz załącznik 834642
Ja też mam rozowe jeszcze i tak samo jak wacham:D
Viki no różnica:)
W sumie podobne do toujours:)

Baby dream pieluszki są też fajne te drugie oprócz fun and fit ,cienkie i bezzapachowe:)
Nie wiem czy miałaś:)

reklama
Ja też mam rozowe jeszcze i tak samo jak wacham:D
Viki no różnica:)
W sumie podobne do toujours:)

Baby dream pieluszki są też fajne te drugie oprócz fun and fit ,cienkie i bezzapachowe:)
Nie wiem czy miałaś:)
Miałam, często raz są te w promocji raz tamte więc zazwyczaj na przemian kupuje. Do tej pory 3 ale przechodzimy na 4 bo nóżki się odciskają. Może te z Lidla 3 by były lepsze bo te są bardzo duże na tyleczku ale nie będę ryzykować mam jeszcze tych kilka 3 i mała paczkę tych cieńszych to te akurat może będą

Miałam, często raz są te w promocji raz tamte więc zazwyczaj na przemian kupuje. Do tej pory 3 ale przechodzimy na 4 bo nóżki się odciskają. Może te z Lidla 3 by były lepsze bo te są bardzo duże na tyleczku ale nie będę ryzykować mam jeszcze tych kilka 3 i mała paczkę tych cieńszych to te akurat może będą
Dokładnie:-)
Baby dream są eko tez
My nosimy 4 od dłuższego czasu one do 18 kg to jeszcze długo ponosi właśnie 4 to się chyba najdłużej nosi hehe

Ostatnia edycja:
Ja zakupie lupilu;)

Miałam zamowinie z apteki zrobić i zapomniałam:/ spać nie mogę, ręka mnie napier... bosz co za los;(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak dla mnie te lupilu mogą być. Trochę mi dade fioletową przypominają ale nie śmierdzą, nie przeciekają, tyłeczek ładny więc spoko :D

KasiaMarysia co tam Ci się z ręką stało?

Witajcie dziewczyny u mnie wszysko , ale nie którzy chyba juz to wiedzą ,bo bardzo namiętnie obserwują moje poczynania na bb :)
Pozdrawiam ....

Cześć.
Myślałam że nie mam.powiadomień a tu taka cisza jest.
Ja.średnio z czasem.
Mamy umówiona ekipe na tynki maszynowe i trzeba jeszcze troszke przyszymowac w domu do tego. Dzisiaj jedziemy oglądać parapety do domu z granitu albo jakiegoś innego kamienia:)
Nie wiem.czy pisałam ale biore antybiotyki bo stan zapalny mialam.w piersi..... Myślę że w lutym bedziemy próbować się odstawić w jakiejś części od cycka. Męczy mnie to już ale z drugiwj strony mała lubi sobie zjesc do snu.
Ewarut a o co chodzi? Ja nic nie wiem.

reklama
Ja też nie wiem o co chodzi Ewa[emoji23]

Ja też nie mam za wiele czasu w sumie. Firma ruszyła, kupa roboty. W weekend sesje zdjęciową musimy zrobić, wczoraj byliśmy rozmawiać z ludźmi z branży, przedwczoraj tez wyjazd... Sesja miała być wczoraj ale nie wypaliło. Także nie ma czasa :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry