reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Co do ubranek z pepco to zależy co bluzki np są idealne po praniu:)
I nawet po domu kupić i ładne za taką cenę
Czy do spania ostatnio pajace za 7 zł kupiłam
A lubię bardzo Hm, Zare mały ma większość ciuszków stamtąd
w lidlu nie kupowałam jeszcze nic
Smyk czasem :p
George next miałam coś kiedyś
Jeszcze Coccodrillo ma mega jakość
F&F też czasem coś kupię
Ale mają bardzo mała rozmiarówKE
A jak mały coś poburdzi to z żadnej firmy się nie chcą doprac więc zakładam po domu te domowe rzeczy :p
Z c&a mam chyba dwie rzeczy dostałam ale słyszałam że dobre jakościowo

Ostatnia edycja:
reklama
Ja u Wiki też na szczęście uczuleń nie miałam ale dady mi śmierdziały produkcja, Pampers no kurde drogi trochę, używamy rosmannowych ale te ceną skusiły i są większe niż Rossman. Zobaczymy. Albo podam dalej albo dokupimy drugie. Wiadomo każdy ma inne upodobania. Mi najlepiej chusteczki Rossmana podeszły, innym nie, ubolewam tylko że różowych nie ma.

Ja u Wiki też na szczęście uczuleń nie miałam ale dady mi śmierdziały produkcja, Pampers no kurde drogi trochę, używamy rosmannowych ale te ceną skusiły i są większe niż Rossman. Zobaczymy. Albo podam dalej albo dokupimy drugie. Wiadomo każdy ma inne upodobania. Mi najlepiej chusteczki Rossmana podeszły, innym nie, ubolewam tylko że różowych nie ma.
Dady śmierdza pampers zielone też jak dziecko nasika ale spoko są ogólnie
Pomarańczowe też bo chude i pachną i białe też lubię
Baby dream w ogóle nie śmierdza
A Viki w mieście Pampers naprawdę drogi nie jest co chwile są duże promocje
Chusteczki babydream różowe to te same co w zielonym opakowaniu:)
Skład ten sam opakowanie zmienili

Ola pachną inaczej :D
A Pampers wiem że jest w promocjach mam tu masę sklepów ale przy innych i tak wychodzi drożej. A co mi zależy czy zasika drugiego czy taniego pampersa. Wolę jej kupić ubranka czy zabawki.

Kurde głodna jestem a jak tylko się ruszę to cycka szuka. Śniadanie zjem na obiad chyba

Ola pachną inaczej :D
A Pampers wiem że jest w promocjach mam tu masę sklepów ale przy innych i tak wychodzi drożej. A co mi zależy czy zasika drugiego czy taniego pampersa. Wolę jej kupić ubranka czy zabawki.

Kurde głodna jestem a jak tylko się ruszę to cycka szuka. Śniadanie zjem na obiad chyba
Viki pachną tak samo bo je kupuje:)
To te same identyko :p
Może mówisz o innych
No ja przez promocje nie odczuwam że kupuje pieluchy:)
W sumie kupuje tam gdzie fajna promocja różne rodzaje

Ola ale teraz w lidlu są nowe nie toujures czy jak tam sie zwą ale tez lupilu. I te lupilu podobno bardzo podobne do pampersa.

Malami rozumiem, u mnie większość posiłków Magda poprawia cyckiem, nie przeszkadza mi to nic, a nic.

Wiki właśnie opakowanie tylko zmienili na zielone z myszką, nawet w ross jest promocja na nie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ki9
Ola ale teraz w lidlu są nowe nie toujures czy jak tam sie zwą ale tez lupilu. I te lupilu podobno bardzo podobne do pampersa.

Malami rozumiem, u mnie większość posiłków Magda poprawia cyckiem, nie przeszkadza mi to nic, a nic.

Wiki właśnie opakowanie tylko zmienili na zielone z myszką, nawet w ross jest promocja na nie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Widziałam wczoraj na zdjęciu te nowe :) grubsze chyba od tojours:)

Tomek też w dzień długo bez piersi jak nie zaśnie dworze albo sam czy z tatą to musi mieć do spania a tak to podleci się napić i dalej leci ;p
W nocy się budzi na mleko ale przeważnie zje chwilę i dalej śpi no chyba że ma taki dzień że chce dłużej ssać to jak wezmę to się wkurza i szuka na śpiocha to muszę dać ale tak to lajcik :)
Lubie go karmic bardziej teraz jeszcze niż jak byl malutki będę tęsknić za tym
A jeszcze czesto jak siedzi w krzesełku do karmienia to głowe położony na tace i zaśnie :D
Ogólnie sam przychodzi jak chce mleko:D

Ostatnia edycja:
reklama
Mi pachną inaczej. Mam jeszcze różowe jedne to jak otworze to sobie porównam.

Zobaczcie jaka jest różnica i to, i to 4
IMG_20180108_114446949~2-1406x1154.jpg

Załączniki

• IMG_20180108_114446949~2-1406x1154.jpg
    IMG_20180108_114446949~2-1406x1154.jpg
    391,5 KB · Wyświetleń: 546
Do góry