reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dorcia teraz bedziesz usiala miec oczy szeroko otwarte wiem co mowie :D
Moj to takie rzeczy potrafi w sekundzie zrobić ze Ci mowie cwaniak
Ostatnio poszlam do kuchni na sekunde wode nastawic wracam a on stoi na stole i sie cieszy i klika w laptopa
Myslaam ze zawalu dostane wszedl na lozko i z lozka dal kroka na stol a stol jak mam rozłożony to jest na wysokości mebli kuchennych to wyobraz sobie mowie Ci :laugh2::laugh2:
Matko święta ja to chyba za nogę do stołu przywiąże Żart ocZywiście Jejku ja już się zastanawiam czy go mogę samego w pokoju na podłodze zostawić Bo kwiatki w wysokich donicach i już się do nich odbierał

Kati ja też chcę ten płyn ;) Jestem z Krakowa ;)
Dora ja już kwiatki musiałam wszystkie wysoko dać bo Ada ostatnio ziemię skosztowała . Dziś to we dwójkę jej wykąpać nie mogliśmy. Normalnie zwiewa z wanienki , wstaje , klęka no masakra . Kupiliśmy jej ten suchy basen to jak go widzi to już uśmiech od ucha do ucha. Nauczyła się sama do niego wchodzić , tzn kładzie się na nim i wpada do środka :D Ja już momentami nie wyrabiam za nią na zakrętach normalnie :D Choinkę to chyba u sufitu uwiaze w tym roku ;)

Kati ja też chcę ten płyn ;) Jestem z Krakowa ;)
Dora ja już kwiatki musiałam wszystkie wysoko dać bo Ada ostatnio ziemię skosztowała . Dziś to we dwójkę jej wykąpać nie mogliśmy. Normalnie zwiewa z wanienki , wstaje , klęka no masakra . Kupiliśmy jej ten suchy basen to jak go widzi to już uśmiech od ucha do ucha. Nauczyła się sama do niego wchodzić , tzn kładzie się na nim i wpada do środka :D Ja już momentami nie wyrabiam za nią na zakrętach normalnie :D Choinkę to chyba u sufitu uwiaze w tym roku ;)
My tez tez etap mieliśmy ze nie moglam sama go wykapac xD w sumie dalej w wannie chodzi itp ale juz mniej
Teraz nabierze plynow albo sluchawke od prysznica i do ucha przystawi mowi halo (alo)i dzwoni xD bo my juz dawno wanienki nie uzuwamy normalnie w wannie sie kapie chyba odkad skoczył pol roku:-)

Ola my prysznic mamy temu jeszcze w wanience :) Czasem ją biorę pod prysznic jak idę się kąpać ale nie lubię tego bo ona strasznie ruchliwa . Wspina sie na mnie, robi jakieś dziwne akrobacje i się boje ze mi się wysliznie .

Ola my prysznic mamy temu jeszcze w wanience :) Czasem ją biorę pod prysznic jak idę się kąpać ale nie lubię tego bo ona strasznie ruchliwa . Wspina sie na mnie, robi jakieś dziwne akrobacje i się boje ze mi się wysliznie .
Ja juz teraz opanowalam trochę ale wcześniej tato asekurowal :D
Ale bardzo lubi sie kapac uslyszy ze woda sie leje do wanny jak moj sie idzie kapac odrazu bluzke probuje ściągnąć a jak go rozbiore to bierze tate za reke albo sam i leci malo nogi mu sie nie polamia do łazienki xd
Cale lato na basenie spędziliśmy praktycznie :-)
Jak jeszcze nie wstawal to gabke kladalam do wanny ale teraz to sobie moge :D

Ola my z Adą chodzimy na basen odkąd skończyła 3 miesiące ;) Też uwielbia kąpiele jak widzi wanienkę to się cieszy od razu. A wode na oczy to można litrami jej lać i ją to nie rusza ;) Więc przynajmniej problemu z myciem głowy nie mamy :)

reklama
Ola my z Adą chodzimy na basen odkąd skończyła 3 miesiące ;) Też uwielbia kąpiele jak widzi wanienkę to się cieszy od razu. A wode na oczy to można litrami jej lać i ją to nie rusza ;) Więc przynajmniej problemu z myciem głowy nie mamy :)
Też nie miałam bardzo długo z tym problemów. Do czasu ;)

ckaiyx8d63pd6voi.png

Do góry