reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

He he to ja sie o swoją martwię bo stoi rozłożona od niedzieli. Chce ubrać w ten weekend żeby się zorientować ile ozdób jeszcze dokupić
Nie wiem czy już pisałam ale przedwczoraj zdejmuje panele z okien Franek na macie i on ma fazę mną obracanie i się sturlal i patrze A ten w stronę choinki zasuwa Zanim zeszłam T już był pod choinką Bawił się gałązkami bo one klujące i najlepiej jak goła stopa dotknął Minke miał boską
A wczoraj prasowalam te firanki to mi pod deskę wchodził. Taka zabawę mieliśmy Ja go na koniec maty a ten do mnie ;) A mata 2,5 na 2.
Oj wszystko go interesuje Wczoraj odciagalam mu mleko do kaszki to mi laktator wyrywał bo on buczy a matka mu mleko kradnie ; ) I weź tu w wygodnej pozycji i odprężenia ściągaj pokarm;)
Jak zacznie chodzić to ja pierdziele Mój chrzesniak to taki ostrożny był On delikatnie wszystko oglądał. Sam się praktycznie nauczył chodzić bo sobie pchacza przesuwal powoli A ten mój struś pedziwiatr .... już w brzuchu pokazał temperament jak mi tam dokazywał

reklama
Dziś może zrobię pierniki ale to jak mój mąż przyjedzie i posiedzi z Frankiem
Tak ogólnie to już mam praktycznie pospratane na święta Jeszcze muszę pościel zmienić i blachy z piekarnika wyczyścić Macie jakiś patent Soda ocet ? Mam taki prosty piekarnik sam się nie czyści niestety
A ostatnio mój mąż wekowal kiełbasę w słoikach i cały zabrudzil Nie wyczyścić od razu tylko się zapieklo. I nie chce zejść

Dziś może zrobię pierniki ale to jak mój mąż przyjedzie i posiedzi z Frankiem
Tak ogólnie to już mam praktycznie pospratane na święta Jeszcze muszę pościel zmienić i blachy z piekarnika wyczyścić Macie jakiś patent Soda ocet ? Mam taki prosty piekarnik sam się nie czyści niestety
A ostatnio mój mąż wekowal kiełbasę w słoikach i cały zabrudzil Nie wyczyścić od razu tylko się zapieklo. I nie chce zejść
To [emoji14]
1513322904-48fa1930a066e975-aaaaaa.jpeg
1513322919-e3384fb93de3af5a-aaaaaa.jpeg
1513322937-1cca16287fc67ba4-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png

A co do flory to ja bym tak bardzo rygorystycznie do tego nie podchodzili Wiadomo karmienie piersią najlepsze Są przecież dzieci które tylko mm i to nie znaczy że one wiecznie chorują i jelita jak sitko mają.
Ja od czasu do czasu daje Frankowi probiotyk i póki co twu twu oprócz kataru nic poważniejszego nie było

A co do flory to ja bym tak bardzo rygorystycznie do tego nie podchodzili Wiadomo karmienie piersią najlepsze Są przecież dzieci które tylko mm i to nie znaczy że one wiecznie chorują i jelita jak sitko mają.
Ja od czasu do czasu daje Frankowi probiotyk i póki co twu twu oprócz kataru nic poważniejszego nie było
Ja nie podaje bo sa w mleku :)
Kiedya mi nawet lekarka mowila ze przy kp przy antybiotyku nawet nie ma konieczności podawac probiotyku:-)

Ale widomo nie zaszkodzi :)
To dobry probiotyk? Ile kosztuje?

Dzięki za przepisy, wypróbuję [emoji3]

Ola no ja też się właśnie zastanawiam jak to będzie z choinka. Bo ubralam trochę lampkami karnisz w kuchni i Amelka chodzi i wola: łoo, łoo [emoji38] więc jak coś będzie na wyciągnięcie ręki to nie wiem jak przeżyje

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Viola no właśnie sie nad tym codziennie zastanawiam jak to bedzie :-D
Tomek to sie az zapowietrza jak go cos zdziwi :D

Ostatnia edycja:
He he to ja sie o swoją martwię bo stoi rozłożona od niedzieli. Chce ubrać w ten weekend żeby się zorientować ile ozdób jeszcze dokupić
Nie wiem czy już pisałam ale przedwczoraj zdejmuje panele z okien Franek na macie i on ma fazę mną obracanie i się sturlal i patrze A ten w stronę choinki zasuwa Zanim zeszłam T już był pod choinką Bawił się gałązkami bo one klujące i najlepiej jak goła stopa dotknął Minke miał boską
A wczoraj prasowalam te firanki to mi pod deskę wchodził. Taka zabawę mieliśmy Ja go na koniec maty a ten do mnie ;) A mata 2,5 na 2.
Oj wszystko go interesuje Wczoraj odciagalam mu mleko do kaszki to mi laktator wyrywał bo on buczy a matka mu mleko kradnie ; ) I weź tu w wygodnej pozycji i odprężenia ściągaj pokarm;)
Jak zacznie chodzić to ja pierdziele Mój chrzesniak to taki ostrożny był On delikatnie wszystko oglądał. Sam się praktycznie nauczył chodzić bo sobie pchacza przesuwal powoli A ten mój struś pedziwiatr .... już w brzuchu pokazał temperament jak mi tam dokazywał
Dorcia teraz bedziesz usiala miec oczy szeroko otwarte wiem co mowie :D
Moj to takie rzeczy potrafi w sekundzie zrobić ze Ci mowie cwaniak
Ostatnio poszlam do kuchni na sekunde wode nastawic wracam a on stoi na stole i sie cieszy i klika w laptopa
Myslaam ze zawalu dostane wszedl na lozko i z lozka dal kroka na stol a stol jak mam rozłożony to jest na wysokości mebli kuchennych to wyobraz sobie mowie Ci :laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Hello dawno mnie nie było ale czytam Was.
Za oknem pada śnieg w domu choinka już mruga a z głośników świąteczne kolędy i piosenki taki klimat [emoji4]
1513336418-6cc4b6044bb99b95-aaaaaa.jpeg

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry