reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

He he to ja sie o swoją martwię bo stoi rozłożona od niedzieli. Chce ubrać w ten weekend żeby się zorientować ile ozdób jeszcze dokupić
Nie wiem czy już pisałam ale przedwczoraj zdejmuje panele z okien Franek na macie i on ma fazę mną obracanie i się sturlal i patrze A ten w stronę choinki zasuwa Zanim zeszłam T już był pod choinką Bawił się gałązkami bo one klujące i najlepiej jak goła stopa dotknął Minke miał boską
A wczoraj prasowalam te firanki to mi pod deskę wchodził. Taka zabawę mieliśmy Ja go na koniec maty a ten do mnie ;) A mata 2,5 na 2.
Oj wszystko go interesuje Wczoraj odciagalam mu mleko do kaszki to mi laktator wyrywał bo on buczy a matka mu mleko kradnie ; ) I weź tu w wygodnej pozycji i odprężenia ściągaj pokarm;)
Jak zacznie chodzić to ja pierdziele Mój chrzesniak to taki ostrożny był On delikatnie wszystko oglądał. Sam się praktycznie nauczył chodzić bo sobie pchacza przesuwal powoli A ten mój struś pedziwiatr .... już w brzuchu pokazał temperament jak mi tam dokazywał

reklama
Dziś może zrobię pierniki ale to jak mój mąż przyjedzie i posiedzi z Frankiem
Tak ogólnie to już mam praktycznie pospratane na święta Jeszcze muszę pościel zmienić i blachy z piekarnika wyczyścić Macie jakiś patent Soda ocet ? Mam taki prosty piekarnik sam się nie czyści niestety
A ostatnio mój mąż wekowal kiełbasę w słoikach i cały zabrudzil Nie wyczyścić od razu tylko się zapieklo. I nie chce zejść

Dziś może zrobię pierniki ale to jak mój mąż przyjedzie i posiedzi z Frankiem
Tak ogólnie to już mam praktycznie pospratane na święta Jeszcze muszę pościel zmienić i blachy z piekarnika wyczyścić Macie jakiś patent Soda ocet ? Mam taki prosty piekarnik sam się nie czyści niestety
A ostatnio mój mąż wekowal kiełbasę w słoikach i cały zabrudzil Nie wyczyścić od razu tylko się zapieklo. I nie chce zejść
To [emoji14]
1513322904-48fa1930a066e975-aaaaaa.jpeg
1513322919-e3384fb93de3af5a-aaaaaa.jpeg
1513322937-1cca16287fc67ba4-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png

A co do flory to ja bym tak bardzo rygorystycznie do tego nie podchodzili Wiadomo karmienie piersią najlepsze Są przecież dzieci które tylko mm i to nie znaczy że one wiecznie chorują i jelita jak sitko mają.
Ja od czasu do czasu daje Frankowi probiotyk i póki co twu twu oprócz kataru nic poważniejszego nie było

A co do flory to ja bym tak bardzo rygorystycznie do tego nie podchodzili Wiadomo karmienie piersią najlepsze Są przecież dzieci które tylko mm i to nie znaczy że one wiecznie chorują i jelita jak sitko mają.
Ja od czasu do czasu daje Frankowi probiotyk i póki co twu twu oprócz kataru nic poważniejszego nie było
Ja nie podaje bo sa w mleku :)
Kiedya mi nawet lekarka mowila ze przy kp przy antybiotyku nawet nie ma konieczności podawac probiotyku:-)

Ale widomo nie zaszkodzi :)
To dobry probiotyk? Ile kosztuje?

Dzięki za przepisy, wypróbuję [emoji3]

Ola no ja też się właśnie zastanawiam jak to będzie z choinka. Bo ubralam trochę lampkami karnisz w kuchni i Amelka chodzi i wola: łoo, łoo [emoji38] więc jak coś będzie na wyciągnięcie ręki to nie wiem jak przeżyje

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Viola no właśnie sie nad tym codziennie zastanawiam jak to bedzie :-D
Tomek to sie az zapowietrza jak go cos zdziwi :D

Ostatnia edycja:
He he to ja sie o swoją martwię bo stoi rozłożona od niedzieli. Chce ubrać w ten weekend żeby się zorientować ile ozdób jeszcze dokupić
Nie wiem czy już pisałam ale przedwczoraj zdejmuje panele z okien Franek na macie i on ma fazę mną obracanie i się sturlal i patrze A ten w stronę choinki zasuwa Zanim zeszłam T już był pod choinką Bawił się gałązkami bo one klujące i najlepiej jak goła stopa dotknął Minke miał boską
A wczoraj prasowalam te firanki to mi pod deskę wchodził. Taka zabawę mieliśmy Ja go na koniec maty a ten do mnie ;) A mata 2,5 na 2.
Oj wszystko go interesuje Wczoraj odciagalam mu mleko do kaszki to mi laktator wyrywał bo on buczy a matka mu mleko kradnie ; ) I weź tu w wygodnej pozycji i odprężenia ściągaj pokarm;)
Jak zacznie chodzić to ja pierdziele Mój chrzesniak to taki ostrożny był On delikatnie wszystko oglądał. Sam się praktycznie nauczył chodzić bo sobie pchacza przesuwal powoli A ten mój struś pedziwiatr .... już w brzuchu pokazał temperament jak mi tam dokazywał
Dorcia teraz bedziesz usiala miec oczy szeroko otwarte wiem co mowie :D
Moj to takie rzeczy potrafi w sekundzie zrobić ze Ci mowie cwaniak
Ostatnio poszlam do kuchni na sekunde wode nastawic wracam a on stoi na stole i sie cieszy i klika w laptopa
Myslaam ze zawalu dostane wszedl na lozko i z lozka dal kroka na stol a stol jak mam rozłożony to jest na wysokości mebli kuchennych to wyobraz sobie mowie Ci :laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Hello dawno mnie nie było ale czytam Was.
Za oknem pada śnieg w domu choinka już mruga a z głośników świąteczne kolędy i piosenki taki klimat [emoji4]
1513336418-6cc4b6044bb99b95-aaaaaa.jpeg

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry