reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
A masz kogoś w Łodzi? Myślałam że takie efekty to tylko w reklamie, ale jak polecasz...W Krakowie moja kuzynka jest konsultantka. Pisze Ci priv kontakt na nią
W Łodzi nie maA masz kogoś w Łodzi? Myślałam że takie efekty to tylko w reklamie, ale jak polecasz...
Oj mogłabym wiele takich zdjęć pokazać
Zawsze można samemu zostać konsultantem plus są sklepu internetowe ale ... Wiadomo zawsze lepiej poszukać najpierw kogoś żeby wysyłkę ominąć. Na razie jeszcze szału nie ma z konsultantami. A najwięcej ich właśnie na Podkarpaciu i Małopolska. Dość świeża firma.
dora032
Siedzi ja wiem z 5 sekund i wslizgiem przechodzi do leżenia na brzuchu Jego póki co siedzwnie nudzi Nie zna lezaczka Do jedzenia siedzi i musi się coś dziać bo inaczej chce zwiac. Jak mu chciałam zrobić zdjęcie z misiem na fotelu to zawsze albo ręka albo noga rozmazanaDora a Franiu jeszcze nie siedzi?
Wiiktoriiaaa
Może się skusze na wysyłkę. Zobaczę po świętach. Konsultant z niemowlakiem to raczej słaboW Łodzi nie ma
Oj mogłabym wiele takich zdjęć pokazać
Zawsze można samemu zostać konsultantem plus są sklepu internetowe ale ... Wiadomo zawsze lepiej poszukać najpierw kogoś żeby wysyłkę ominąć. Na razie jeszcze szału nie ma z konsultantami. A najwięcej ich właśnie na Podkarpaciu i Małopolska. Dość świeża firma.
TakCi się wydaje [emoji14]Może się skusze na wysyłkę. Zobaczę po świętach. Konsultant z niemowlakiem to raczej słabo
Mam 3,5 latka, swoją działalność plus w Faberlic jestem wicedyrektorem i też sprzedaje [emoji14] już mniej niż na początku, kiedyś ogłoszenia dawałam itp a teraz po prostu to co mi napiszą stałe klientki że chcą
Kobieta z dzieckiem właśnie jest dużo bardziej zorganizowana niż zanim mama zostanie
Wiiktoriiaaa
To akurat prawda, ja się cały czas zastanawiam co robiłam z czasem jak Wiki nie było idzie coraz lepiejTakCi się wydaje [emoji14]
Mam 3,5 latka, swoją działalność plus w Faberlic jestem wicedyrektorem i też sprzedaje [emoji14] już mniej niż na początku, kiedyś ogłoszenia dawałam itp a teraz po prostu to co mi napiszą stałe klientki że chcą
Kobieta z dzieckiem właśnie jest dużo bardziej zorganizowana niż zanim mama zostanie
No mi bez dziecka na wszystko czasu brakowało...To akurat prawda, ja się cały czas zastanawiam co robiłam z czasem jak Wiki nie było idzie coraz lepiej
A teraz nawet sąsiadka która ma dwójkę dzieci była w szoku że ja w ciągu dnia z jednym dzieckiem tyle jestem w stanie ogarnąć i że chyba dobe mam dwa razy dłuższa niż ona [emoji23]
dora032
Jaki on ładny
reklama