reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
W Krakowie moja kuzynka jest konsultantka. Pisze Ci priv kontakt na nią

ckaiyx8d63pd6voi.png
A masz kogoś w Łodzi? Myślałam że takie efekty to tylko w reklamie, ale jak polecasz...

A masz kogoś w Łodzi? Myślałam że takie efekty to tylko w reklamie, ale jak polecasz...
W Łodzi nie ma :(
Oj mogłabym wiele takich zdjęć pokazać :)
Zawsze można samemu zostać konsultantem plus są sklepu internetowe ;) ale ... Wiadomo zawsze lepiej poszukać najpierw kogoś żeby wysyłkę ominąć. Na razie jeszcze szału nie ma z konsultantami. A najwięcej ich właśnie na Podkarpaciu i Małopolska. Dość świeża firma.
1513577280-f32b34a9e5810108-aaaaaa.jpeg
1513577305-f97e5b1c7d71d024-aaaaaa.jpeg
1513577323-2552a71709a5b69d-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png

Dora a Franiu jeszcze nie siedzi?
Siedzi ja wiem z 5 sekund i wslizgiem przechodzi do leżenia na brzuchu Jego póki co siedzwnie nudzi Nie zna lezaczka Do jedzenia siedzi i musi się coś dziać bo inaczej chce zwiac. Jak mu chciałam zrobić zdjęcie z misiem na fotelu to zawsze albo ręka albo noga rozmazana

W Łodzi nie ma :(
Oj mogłabym wiele takich zdjęć pokazać :)
Zawsze można samemu zostać konsultantem plus są sklepu internetowe ;) ale ... Wiadomo zawsze lepiej poszukać najpierw kogoś żeby wysyłkę ominąć. Na razie jeszcze szału nie ma z konsultantami. A najwięcej ich właśnie na Podkarpaciu i Małopolska. Dość świeża firma.
1513577280-f32b34a9e5810108-aaaaaa.jpeg
1513577305-f97e5b1c7d71d024-aaaaaa.jpeg
1513577323-2552a71709a5b69d-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png
Może się skusze na wysyłkę. Zobaczę po świętach. Konsultant z niemowlakiem to raczej słabo :)

Może się skusze na wysyłkę. Zobaczę po świętach. Konsultant z niemowlakiem to raczej słabo :)
TakCi się wydaje [emoji14]
Mam 3,5 latka, swoją działalność plus w Faberlic jestem wicedyrektorem i też sprzedaje [emoji14] już mniej niż na początku, kiedyś ogłoszenia dawałam itp a teraz po prostu to co mi napiszą stałe klientki że chcą :)
Kobieta z dzieckiem właśnie jest dużo bardziej zorganizowana niż zanim mama zostanie :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

TakCi się wydaje [emoji14]
Mam 3,5 latka, swoją działalność plus w Faberlic jestem wicedyrektorem i też sprzedaje [emoji14] już mniej niż na początku, kiedyś ogłoszenia dawałam itp a teraz po prostu to co mi napiszą stałe klientki że chcą :)
Kobieta z dzieckiem właśnie jest dużo bardziej zorganizowana niż zanim mama zostanie :)

ckaiyx8d63pd6voi.png
To akurat prawda, ja się cały czas zastanawiam co robiłam z czasem jak Wiki nie było :) idzie coraz lepiej :p

To akurat prawda, ja się cały czas zastanawiam co robiłam z czasem jak Wiki nie było :) idzie coraz lepiej :p
No mi bez dziecka na wszystko czasu brakowało...
A teraz nawet sąsiadka która ma dwójkę dzieci była w szoku że ja w ciągu dnia z jednym dzieckiem tyle jestem w stanie ogarnąć i że chyba dobe mam dwa razy dłuższa niż ona [emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Do góry