reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jejku Franek waży 8,460 a długi 76 cm i wcal
Witam dziewczyny :)
Mam na imię Ewa mam 32 lata jestem mamą 4 letniego Bartosz i Aniołka któremu przestało bić serduszko w 9 tyg , ciąża zakończona zabiegiem łyżeczkowania w sierpniu br :(
Od 2cykli staramy sie ponownie o dziecko dziś właśnie zaczynam 3cykl i jestem 1dc.
Chce szybko zobaczyć znowu te dwie piękne kreseczki :)
Witaj

Marysia ile kaszek [emoji16][emoji16] u nas zazwyczaj jeden-dwa rodzaje i w sumie codziennie ją tą samą . Potem kupuje inną i tamtą daje. Ja tylko w Biedronce kupuje bo u mnie jedynie tam wybór z Bobovity. W zwykłych sklepach to po jednym dwóch smakach mają.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez przeważnie dwie mam.
Viola dla mnie to w Biedronce w ogóle wyboru kasz nie ma pare na krzyz
Aa Dobrze zapopatrzona moze zalezy od miasta
W rossmanie o wiele wiecej a w Kaufland to kazdy rodzaj bobovity w Tesco tez duzo
Bo hipp kupuje w rossmanie

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny :)
Mam na imię Ewa mam 32 lata jestem mamą 4 letniego Bartosz i Aniołka któremu przestało bić serduszko w 9 tyg , ciąża zakończona zabiegiem łyżeczkowania w sierpniu br :(
Od 2cykli staramy sie ponownie o dziecko dziś właśnie zaczynam 3cykl i jestem 1dc.
Chce szybko zobaczyć znowu te dwie piękne kreseczki :)
Hej trzymam kciuki:)

U nas jaglana jest 5 dni w tyg. Ogolnie mam takie

*owsiana bobovita

* jaglana holle daje z gotowanym jabłkiem

* ryżowa jabłko,śliwka bobovita - ale tą to tylko dodaje trochę do jaglanej, bo samej nie chce

* ryżowa waniliowa bobovita

* dyniowa hipp - tez tylko dodaje trochę do jaglanej, bo samej nie chce

* jaglana holle mieszam z karobrem

* gryczana ze śliwką nestle - stacjonarnie nie mogę spotkać,a skończyła Nam się

Miałam też ryżowa jabłko gruszka z bobovity ale też się skoczyła

I takie zestawy co dzień coś innego

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia wiesz co jutro zajrze do kauflandu tam tez kazdy rodzaj nestle widziałam zobaczę czy jest ta ze śliwka i dam Ci znac:

Ja tez przeważnie dwie mam.
Viola dla mnie to w Biedronce w ogóle wyboru kasz nie ma pare na krzyz
W rossmanie o wiele wiecej a w Kaufland to kazdy rodzaj bobovity w Tesco tez duzo
Bo hipp kupuje w ross.
A u mnie w mieście tylko Biedronka więc dla mnie to już rarytas [emoji6] jest też Tesco ale to małe i widziałam też tylko bobovite i nestle

reklama
A u mnie w mieście tylko Biedronka więc dla mnie to już rarytas [emoji6] jest też Tesco ale to małe i widziałam też tylko bobovite i nestle

No to tak zalezy od miasta na pewno no i właśnie od sklepu:-)
I tylko w marketach chyba bobovita i nestle bo po hipp czy holle to trzeba Rossmann i przez internet
Kiedyś ktos pisal ze holle w janie pawle jest
Kasia gdzie kupujesz jaglana?

Do góry