reklama
My 7800 W przyszłym tygodniu idziemy na bilans 9 miesieczniaka Kiedy to zleciało nie wierzę normalnie
U nas zima na całego. Jak w nocy sypać zaczęło tak do teraz nie przestało W sumie fajnie bo trochę się stęskniłam za śniegiem
Dobrze że chorowitki już lepiej :*
U nas zima na całego. Jak w nocy sypać zaczęło tak do teraz nie przestało W sumie fajnie bo trochę się stęskniłam za śniegiem
A no leci strasznie nawet nie wiaodmo kiedy :-)My 7800 W przyszłym tygodniu idziemy na bilans 9 miesieczniaka Kiedy to zleciało nie wierzę normalnie
Dzien za dniem
Wlasnie zamówilam tort na roczek 11 konczy :-)
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
To kluski te nasze dziewczynyMarysia waga identyczna jak u Amelki na roczek [emoji16] A mierzylam ją sama i wyszło mi 78cm ale coś dużo mi się wydaje
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ola a jaki zamówiłas? Robisz impreze?
Masakra, Magda dziś przeszła samą siebie. Wychodzą jej trójki ,ja jej szczepienie dołożylam... nigdy więcej. Z wzw czekam, aż jej wszystkie wyjdą.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Nie oslabiajcie mnie z tą wagą
Ja myślałam że skoki rozwojowe to jakieś pierdzielenie. Żadnego nie odczuliśmy s teraz lo jejku.
Ja myślałam że skoki rozwojowe to jakieś pierdzielenie. Żadnego nie odczuliśmy s teraz lo jejku.