reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dorcia nie da sie byc idealna mama :* :)
Nie Ty pierwsza hehe

O ja tez pojde zobaczyć do pepco moze będzie cos ciekawego
W hm byly przedwczoraj wyprzedaze bardzo sie oplacalo kupiłam malemu kilka rzeczy i w Zarze ale nie zdazylam :( :(

Życzę wszystkim staraczkom II kresek. Moja koleżanka też czeka. Z pierwszym było hop siup teraz kilka miesięcy i jest załamana.

Lee Ciebie podziwiam i też trzymam kciuki oczywiście [emoji16][emoji16]

Byłam w pepco dwa dni temu i nie widziałam wyprzedaży A u nas deficyt spodni. Przydały by się jakieś Amelce bo powyrastala.

A przed chwilą znalazłam mojemu szogunkowi górne 4. Nawet nie wiem kiedy jej wyszły bo są dość spore już [emoji6] na dole przebił się dwójki więc trochę już ich mamy.

Jak Ada?? I reszta dzieciaczkow??
My usiedlismy do kaszki. Pozdrawiamy z Amelka

20171130_103319.jpg

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20171130_103319.jpg
    20171130_103319.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 210
Wow Marysia, sluszna waga. U nas 8200g [emoji16]
Ada wazy mniej niz przyszywany brat cioteczny, ktory urodzil sie w maju i wazy 9 kg

Moje oko juz lepiej. Jak poszlam wczoraj do przychodni to akurat zwolnil sie termin do internisty,; co prawda pani dr mnie nie obejrzala nawet, ale wypisala recepte na dicortineff. Jesli mi sie pogorszy albo nie przejdzie to wykupie
Opuchlizna mi zeszla, boli duzo mniej, wiec zobaczymy.

Ada tez juz lepiej, wczoraj osluchowo super, woec juz nie wstawalysmy w nocy na inhalacje, jutro idziemy znowu do pediatry [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry