Ja w tamtym roku dostałam taki prezent 4 grudnia Tobie też tego życzę
Dziękuję i czekam niecierpliwie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w tamtym roku dostałam taki prezent 4 grudnia Tobie też tego życzę
Dobrze wiedzieć Franek też miał minimalnie podwyższone o 0,5To podobno normalne że u dziecka do 5 lat limfocyty są podwyższone.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak sobie ostatnio myslalam i prędzej czy później większość zaszła w ciążę. Z tego co kojarzę to Ania niestety jeszcze nie i nie wiem jak SandraWierzę, że masz rację i że za kilka dni moj test wyjdzie pozytywnie
No to trzeba przed owulacja wcześniej bo plemniki z materiałem żeńskim dłużej potrafią przeżyć i coś o jakiejś diecie czytałam Ale nie stosowana bo u nas to płeć nie miała znaczenia Jak to przy pierwszym@India89 jak Ada?
Witam nowe staraczki, trzymamy kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
U nas dalej szpital, przepadły nam terminy operacji przez te choróbska i próbuje to jakoś ogarnąć ale normalnie sił mi brak. Jeszcze chrzciny nas czekają a tu chrzestnego nie mamy.
Ogólnie nastrój do bani...
Pisałam Wam ze będę sie strać wkrótce o kolejne? Licząc na dziewczynkę [emoji6]
Macie jakieś sugestie? [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam dziś pechowy dzień Kran mi się zepsuł w kuchniPrzypalilam zupkę Frankowi Ehh w związku z czym dostał mniej i później trochę Ah teraz zasnał to lecę myć naczynia do lazienki. I jeszcze prasowanie czeka