Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Lee ło.. brzmi strasznie. Biedna Ty ciągle coś ktoś u Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja szukalam bezmlecznych, nie wiem czy jeszcze jakas jest z holle oprocz tych co wymienilam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dora a nie mozesz zrobić na mm?Dziewczyny którą kaszkę z holle polecacie. Jak podawać kaszkę dzieciakom ,które nie pija mleka modyfikowanego. No można odciagnąć , a na wodę ? albo do zupki można?
Jaglana:-)Ja szukalam bezmlecznych, nie wiem czy jeszcze jakas jest z holle oprocz tych co wymienilam
Jaglana:-)
Mniam
Tak:-)No holle ma chyba mleczno jaglana. Jest tez sama jaglana?
Kciuki za operacje, oby było bez komplikacji.Dziewczyny, w czasie infekcji zbiera mu sie płyn w mosznie. I przy każdej infekcji tak będzie. Pierwszy raz cos takiego sie zrobiło. To jest o tyle niebezpieczne, ze może dojść do skrętu jądra a co za tym idzie obumarcia, stad decyzja o operacji żeby nie dopuścić do takiej sytuacji.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja patrze na sklad jak kupuje :-)India jest jaglana bez mleka mm. Ja zawsze kupuje.
Dora ja robie normalnie z wodą, swojego mleka nie daje. Jeszcze 3 zboża z holle. Ale np.polecam nestle gryczana ze śliwką albo ryżowa jabłko gruszka z bobovity, ryżowa waniliowa z bobovity.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom