reklama
Nie wszystkie IndiaBobovita, Nestle ryzowe spoko, tylko maja duzo cukru niestety
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Sa bez cukru tez :-)
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Raz w tygodniu nic sie nie stanie jak się da, zmieni się smak przynajmniej.Bobovita, Nestle ryzowe spoko, tylko maja duzo cukru niestety
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ola my nie pijemy mleka.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No nic sie nie stanie ja zdrowo odzywiam ale w paranoje zadne nie popadam:-)Raz w tygodniu nic sie nie stanie jak się da, zmieni się smak przynajmniej.
Ola my nie pijemy mleka.
Malemu kupuje słodkie przekąski takie dla dzieci dobre a czasem nawet jak cos jem slodkiego to mu dam spróbować czy kawalek:-)
Kasiu wiem ale chodziło mi o Twoje mleko
Ostatnia edycja:
KasiaMarysia23
Ola nie ma sensu jej wszędzie wciskać mojego mleka, bo w końcu na wodzie sie oduczy, a ja nie mam zamiaru karmić jej całe życie moim mlekiem. Poza tym wcina na widzie aż się uszy trzęsą.
Co do słodkiego, to ja nic nie daje poza kaszka, moje mleko jest słodkie. Aaa nie przepraszam, czasem kaszke jaglaną z karobem mieszam, on smakuje troche jak kakao z wiatrakiem.
India a coś mi sie przypomina, że pisałaś o Radku że na bobivita był karmiony.
Co do słodkiego, to ja nic nie daje poza kaszka, moje mleko jest słodkie. Aaa nie przepraszam, czasem kaszke jaglaną z karobem mieszam, on smakuje troche jak kakao z wiatrakiem.
India9
Raz w tygodniu nic sie nie stanie jak się da, zmieni się smak przynajmniej.
Ola my nie pijemy mleka.
Pewnie, ze nie. Ada tez je jada i to raz dziennie na sniadanie. Wyrazilam tylko zdanie, ze szkoda, ze maja tak duzo tego cukru
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Wiesz, że nAwet nie patrzylam, cieszyłam się że coś wgl je[emoji19]Pewnie, ze nie. Ada tez je jada i to raz dziennie na sniadanie. Wyrazilam tylko zdanie, ze szkoda, ze maja tak duzo tego cukru
India9
Ola nie ma sensu jej wszędzie wciskać mojego mleka, bo w końcu na wodzie sie oduczy, a ja nie mam zamiaru karmić jej całe życie moim mlekiem. Poza tym wcina na widzie aż się uszy trzęsą.
No Radek to tylko na Bobovicie jechal :-)
India9
Wiesz, że nAwet nie patrzylam, cieszyłam się że coś wgl je[emoji19]
Ja na sklad nigdy nie patrzylam, bo dziecko jesc i tak musi. Holle polecila mi pediatra, wiec sie zaintetesowalam tematem, a w Bobovicie i Nestle to czuc slodycz i mam wrazenie, ze w Nestle bardziej.
Jesli chodzi o slodkie przekaski to Ada biszkopty je, no i tez sie zdarza, ze dostanie cos slodkiego do sprobowania od nas
Ja sie ciesze, ze ona wode pije sama, bo Radoslaw to tylko z sokiem pil, i dopiero od roku wszedl w nawyk picia zwyklej
reklama