reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Raz w tygodniu nic sie nie stanie jak się da, zmieni się smak przynajmniej.

Ola my nie pijemy mleka.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No nic sie nie stanie ja zdrowo odzywiam ale w paranoje zadne nie popadam:-)
Malemu kupuje słodkie przekąski takie dla dzieci dobre a czasem nawet jak cos jem slodkiego to mu dam spróbować czy kawalek:-)
Kasiu wiem ale chodziło mi o Twoje mleko:)

Ostatnia edycja:
Ola nie ma sensu jej wszędzie wciskać mojego mleka, bo w końcu na wodzie sie oduczy, a ja nie mam zamiaru karmić jej całe życie moim mlekiem. Poza tym wcina na widzie aż się uszy trzęsą.
Co do słodkiego, to ja nic nie daje poza kaszka, moje mleko jest słodkie. Aaa nie przepraszam, czasem kaszke jaglaną z karobem mieszam, on smakuje troche jak kakao z wiatrakiem.

India a coś mi sie przypomina, że pisałaś o Radku że na bobivita był karmiony.

Ola nie ma sensu jej wszędzie wciskać mojego mleka, bo w końcu na wodzie sie oduczy, a ja nie mam zamiaru karmić jej całe życie moim mlekiem. Poza tym wcina na widzie aż się uszy trzęsą.
Co do słodkiego, to ja nic nie daje poza kaszka, moje mleko jest słodkie. Aaa nie przepraszam, czasem kaszke jaglaną z karobem mieszam, on smakuje troche jak kakao z wiatrakiem.

India a coś mi sie przypomina, że pisałaś o Radku że na bobivita był karmiony.

No Radek to tylko na Bobovicie jechal :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz, że nAwet nie patrzylam, cieszyłam się że coś wgl je[emoji19]

Ja na sklad nigdy nie patrzylam, bo dziecko jesc i tak musi. Holle polecila mi pediatra, wiec sie zaintetesowalam tematem, a w Bobovicie i Nestle to czuc slodycz i mam wrazenie, ze w Nestle bardziej.

Jesli chodzi o slodkie przekaski to Ada biszkopty je, no i tez sie zdarza, ze dostanie cos slodkiego do sprobowania od nas

Ja sie ciesze, ze ona wode pije sama, bo Radoslaw to tylko z sokiem pil, i dopiero od roku wszedl w nawyk picia zwyklej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, ja to mam problem ze soba, bo caly czas powoli waga idzie mi w dol. I ja mam juz dosyc o zupelnie nie wiem jak walczyc o te swoje kg :-(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry