reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India już do pracy ale zleciał czas Powodzenia i oby Ada nie latała infekcji w żłobku
My bawimy się w rozszerzanie diety i ja ćwiczę refleks bo Franek potrafi machac rączką jak koliber :) Cały jest w jedzeniu bo musi sprawdzić co na łyżeczce do buzi wjeżdża

reklama
Pogoda u nas kiepską pada izimno. Franek rośnie szybko i obawiam się ze ten kombinezon na 80 na zimę będzie będzie mały

Dorotka na poczatku tak jest. Mala dosyć dlugo dojadala z piersi po obiadku. Od jakiegos czasu ma 2-3 posilki inne niz piers.
Musze sie wkoncu zapisac do fryzjera i kosmetyczki bo wiedzma to przy mnie pieknosc

Dora ,Kulacia mi napisała kiedyś ale to przy blw że dziecko poznaje smaki ,uczy ich się i wcale nie musi się najadać. Chyba do roku tak może być, a może Franio chce popić po prostu obiadek. Dasz masło lub olej do obiadku?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jest, do roku to jest probowanie, Franio zresztą dopiero poznaje jedzenie. Za jakiś czas będzie na spokojnie się najadal obiadem na przykład. Ale jak będzie chciał jeść więcej. Nie martw się :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dora ,Kulacia mi napisała kiedyś ale to przy blw że dziecko poznaje smaki ,uczy ich się i wcale nie musi się najadać. Chyba do roku tak może być, a może Franio chce popić po prostu obiadek. Dasz masło lub olej do obiadku?

Olej Boję się podać masła po tych historiach z nabiałem. Ja nadal ograniczam. Już nie tak restrykcyjne Raz wołowinę zjadlan i było ok

Jeszcze się zdziwisz jak bedzie walił w podstawke, że chce więcej jeść :>

☺ póki co to mam wizję latania z miseczka za nim ;) On nawet jak ssie pierś to się wierci, kopie nóżkami, kiedyś chciał gadać i był zdziwiony że pierś ucieka z buzi. Teraz też raz marchewka raz stopka do buzi Do karmienia zdejmuje sobie skarpety

reklama
Haha Dora :-) to u mnie Ada czasami tak je, że łyżka zupy i smoczek na chwilę, łyżka zupy i smoczek, albo zamiast smoka woda. Potrafi do miski zupy wypić ponad 300 ml wody ....

Ale ona je wszystko- dla niej nie ma rzeczy nie do zjedzenia [emoji23] nawet panie w żłobku uwielbiają ją karmić, bo wszystko znika raz dwa [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry