reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Haha Dora :-) to u mnie Ada czasami tak je, że łyżka zupy i smoczek na chwilę, łyżka zupy i smoczek, albo zamiast smoka woda. Potrafi do miski zupy wypić ponad 300 ml wody ....

Ale ona je wszystko- dla niej nie ma rzeczy nie do zjedzenia [emoji23] nawet panie w żłobku uwielbiają ją karmić, bo wszystko znika raz dwa [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To super Ada
Franek tak średnio z piciem wody coś tam wypije
Muszę kubeczek kupić no bo teraz z niekapka dostaje

reklama
Ale cisza weekendowa. Jak tam dziewczynki szalejecie na allegro? Ja już częściowo zaszalalam, kupiłam parę rzeczy dla Wiktorii, parę do domu i parę groszy w kieszeni. Jeszcze dzisiaj popatrzę. Biedni kurierzy i paczkomaty. Allegro chyba nie do końca przemyślało co się będzie działo jak z taką ofertą urodzinowa wyskoczą. Już wczoraj błędy wyskakiwały. Co jeszcze fajnego można kupić takiemu dzidziusiowi?

Ale cisza weekendowa. Jak tam dziewczynki szalejecie na allegro? Ja już częściowo zaszalalam, kupiłam parę rzeczy dla Wiktorii, parę do domu i parę groszy w kieszeni. Jeszcze dzisiaj popatrzę. Biedni kurierzy i paczkomaty. Allegro chyba nie do końca przemyślało co się będzie działo jak z taką ofertą urodzinowa wyskoczą. Już wczoraj błędy wyskakiwały. Co jeszcze fajnego można kupić takiemu dzidziusiowi?

A co jest z allegro? Jaka oferta?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj kupiłam parę rzeczy z myślą o świątecznych prezentach już ;) Jakby nie było przy zakupie kilku rzeczy parę dych zostaje w kieszeni a paczkomat mam 5 min od domu :)
Wczoraj zaszalelismy z mężem i kupiliśmy wyciskarke do soków . Akurat fajna promocja była . Robiłam już dwa razy sok i mega pyszny wyszedł :)
Wiki ja też właśnie myślę co tu Adzie na Mikołaja kupić :) Koleżanka poleciła mi suchy basen . Ma może któraś z Was ? :)

Ogólnie to my wczoraj 3 h zamawialiśmy a to zabawki dla Wiki, kocyk, albumy na zdjęcia bo trzeba w końcu wywołać, po worki do odkurzacza :D jak w sklepie sztuka od 5zl a tu sztuka 1 zł. I jeszcze jakieś rzeczy. Ace Tesco mąż kupił garnuszek na klocuszek za 64zl

Ah mój post się nie dodał.

Ja kupiłam kaszki i koszulkę erotyczną a co:p

Kasia jaką masz wyciskarke?
My dostaliśmy do lodówki wyciskarke hotpoint ale jeszcze,nie testowana.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marysia trochę zainteresowaliśmy się tematem i jedyne wyjście to było dopłacić aby mieć coś faktycznie dobrego. Od tej ceny była jeszcze zniżka 300 zł :)

Do góry