reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
U nas katarek i znów brzydkie krostki na pupci... I tak moja mama mi zwróciła uwagę że w okolicach czasu jak wychodziły Amelce górne 1 to też miała katar ale myślałam że alergia... I też miała jakoś te problemy z pupą ... Czy to nie na zęby teraz.
Okaże się, będę obserwować czy coś się nie przebija.

A my w środę już do szpitala z Filipem a w czwartek zabieg. Mam nadzieję że przeżyjemy to jakoś.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej u nas dobrze. Nie odzywam się bo po pierwsze nie miałam powiadomień a po drugie czasu bo składałam wniosek o dofinansowanie na firmę. Muszę was poczytać :) mój mały chodzi już na całego, zapomniał co to raczkowanie :) ząb numer dwa się kluje, pierwszy już całkiem pokaźny.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Violu, jakos daje radę. Nie jest najgorzej, bywa marudna, ale tragedii nie ma :-)

Kulka, gratki dla Igiego :-)

I nasza Adka zakatarzona i zakasłana od dwoch tygodni, co chwile lekarze, leki, inhalacje i dupa z tego. Katar i kaszel nie przechodza. Od wczoraj mamy nebulizacje z nebbudu, moze to pomoze....
Tez sie zastanawiam Viola czy to nie przez zeby w duzej mierze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas 5 st poki co, kombinuje jak ubrac Adę, żeby nie zmarzła [emoji53]
Za 40 min idziemy do szkoły

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas już po ksszlu mokrym, czasem zdarza się zakaslac, ale to do 8 tyg może kaszelec.

India zdrówka dla Ady, może na ząbki ma takie objawy?

Kulcia gratulacje:) to już dwa zabki macie?

Viola możliwe że to powtórka. Chociaż u nas za każdym zębem coś innego sie dzieje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, dawno nic nie pisałam ale czas o sobie przypomnieć [emoji4]
Potrzebuje się poradzić Was albo może podpowiecie mi na jaki wątek zajrzeć.... Otóż w wielkim skrócie - okres regularnie jak w zegarku 30 dni i lekki ból piersi na 3-4 dni przed. Od czasu jak zaczęliśmy się starać ( piąty cykl) organizm zwariował! Ból piersi na bite 2 tygodnie i to taki ze dotknąć się nie można, okres po 28 dniach i łzy [emoji22] byłam u lekarza, zrobiłam podstawowe badania, wszystko ok, monitoring owulacji książkowy. Ale ten cykl pobił wszystko, ból piersi już ponad 2 tygodnie, cycki są wielkie twarde brodawki też chcą peknac! I to okropne samopoczucie, będąc pewna ze się udało poszłam zrobić betę na 4 dni przed okresem i nie ma śladu po ciąży! Okres dostałam wczoraj, po 28 dniach ale jest bardzo skapy, ledwie plamienie. Piersi nadal bolą, ani trochę ból nie przechodzi. domyślam się że szaleją hormony bo pragnienie posiadania dziecka jest ogromne.... Ale chciałam się poradzić, może jakieś badania? W internecie piszą że może prolaktyna lub progesteron za wysokie, może któraś z Was też się z tym spotkała? Poradzcie [emoji15]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry