Nadziejka96
Fanka BB :)
u nas wczoraj byla piekna pogoda a dzisiaj juz zimno troche ,mgła i mrzy caly czas . nauczylam w koncu Filipa spac jak czlowiek raz dziennie spi kolo 11.30-12 jakies 2 godziny i chodzi na noc spac kolo 19.40-20 i spi praktycznie cala noc do 6-7 takze suuper a i zmałpowałam po Kulci i wyciagnelam mu szczebelki w lozeczku to malo tego ze tam sam wchodzi to i zasypia w dzien jak i w nocy jak sie polozy wczoraj wlasnie wszedl sobie do lozeczka poszlam mu zrobic kolacje przychodze a on chrapie o 18.30 i spal tez do 7 ale byl mocno zmeczony bo u babci sie wyszalal w lisciach . on znowu nie chodzi tylko biegnie ze nie moze sie zatrzymac haha [emoji14]
ale nie moge go chwalic bo mi sie super odwdziecza na drugi dzien [emoji14]
my na ząbki uzywalismy camille ale nic nam nie pomagala dopiero te czopki viburcol super sprawa ale to juz dawalam w ostatecznosci jak widzialam ze ida parami te zeby i w nocy nie spal po pare godzin ale naprawde pomagaja tam jest ich chyba 12 w opakowaniu a ja nawet polowy nie uzylam .
a to mój urwis kochaniutki [emoji1]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
ale nie moge go chwalic bo mi sie super odwdziecza na drugi dzien [emoji14]
my na ząbki uzywalismy camille ale nic nam nie pomagala dopiero te czopki viburcol super sprawa ale to juz dawalam w ostatecznosci jak widzialam ze ida parami te zeby i w nocy nie spal po pare godzin ale naprawde pomagaja tam jest ich chyba 12 w opakowaniu a ja nawet polowy nie uzylam .
a to mój urwis kochaniutki [emoji1]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom