reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

u nas wczoraj byla piekna pogoda a dzisiaj juz zimno troche ,mgła i mrzy caly czas . nauczylam w koncu Filipa spac jak czlowiek raz dziennie spi kolo 11.30-12 jakies 2 godziny i chodzi na noc spac kolo 19.40-20 i spi praktycznie cala noc do 6-7 takze suuper a i zmałpowałam po Kulci i wyciagnelam mu szczebelki w lozeczku to malo tego ze tam sam wchodzi to i zasypia w dzien jak i w nocy jak sie polozy wczoraj wlasnie wszedl sobie do lozeczka poszlam mu zrobic kolacje przychodze a on chrapie o 18.30 i spal tez do 7 ale byl mocno zmeczony bo u babci sie wyszalal w lisciach . on znowu nie chodzi tylko biegnie ze nie moze sie zatrzymac haha [emoji14]

ale nie moge go chwalic bo mi sie super odwdziecza na drugi dzien [emoji14]

my na ząbki uzywalismy camille ale nic nam nie pomagala dopiero te czopki viburcol super sprawa ale to juz dawalam w ostatecznosci jak widzialam ze ida parami te zeby i w nocy nie spal po pare godzin ale naprawde pomagaja tam jest ich chyba 12 w opakowaniu a ja nawet polowy nie uzylam .

a to mój urwis kochaniutki [emoji1]
1508495617-aaaaaa.jpeg
1508495628-aaaaaa.jpeg
1508495640-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ojej ile się dzieje.

India gratulacje dla Ady, teraz to się zacznie chodzenienie za dzieckiem.
Moja już tak popyla ,że nie musze za nią chodzić,ale latalam co krok.

Kasia są jeszcze kropeli Camila czy jakoś tak i czopki vibrucol o obu wiem,ze słyszenia.
Gratulacje raczkowania:)

Viola nie staramy ale od czasu do czasu trzeba kontrolować sytuację;)
Amelka już kroczki stawia? To szybko ,goni Ade i Madzie:)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No stawia stawia, chociaż narazie to tylko parę kroków. Nadal woli asekuracyjnie za rączkę [emoji6]
Filip chodził jak miał 10.5 miesiąca co było dla mnie zaskoczeniem zważywszy na jego wagę urodzeniową i wszyscy mówili że taki pulpecik to szybko chodzić nie będzie [emoji6]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka Gratulacje [emoji16][emoji16] super że udało Ci się przestawić Fifiego.

Amelka dziś np obudziła się o 5 i nie spała do 6.40. piszczała, pokładała się i nie mogła zasnąć. Nie wiem co jej było. Ogólnie ona ma bardzo czujny sen, ledwo ktoś rano głośniej coś zrobi, podłoga skrzypnie i ona już na równych nogach... Przydałby się osobny pokój no ale narazie nie ma opcji.

A ja pierwszy raz idę na cały weekend do pracy... Sobota niedziela od 8 do 15. Mój będzie musiał ogarnąć obiad w niedzielę hahaha już to widzę [emoji6]

Nadziejka, fajnie, że Fifi tak ładnie zaczął spać [emoji106]

Viola, moja za raczke nie chodzi, ale zaczyna biegac jak sie ja za dwie trzyma. No i widac, ze probuje sie odrywac od mebli [emoji3]
Radek w jej wieku juz smigal. Ale jestem cierpliwa, wiem, ze jak bedzie gotowa to ruszy przed siebie :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nadziejka, fajnie, że Fifi tak ładnie zaczął spać [emoji106]

Viola, moja za raczke nie chodzi, ale zaczyna biegac jak sie ja za dwie trzyma. No i widac, ze probuje sie odrywac od mebli [emoji3]
Radek w jej wieku juz smigal. Ale jestem cierpliwa, wiem, ze jak bedzie gotowa to ruszy przed siebie :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Coś Ty, Amelka za dwie nie chce. Jak ja tylko tak złapiesz to zaraz jedną wyrywa i za jedną. Przynajmniej nie muszę się za bardzo nachylać [emoji6]

Ogólnie Amelka jak jest ze mną to ładnie posiedzi, pibawi się, zajmie się sobą. A jak tylko zobaczy moją mamę to zaraz do niej przypelznie (bo nie raczkuje nadal [emoji6]), złapie za rękę i chodzą po całym mieszkaniu. Moja mama kawy w spokoju nie wypije bo Amelka już jest przy niej. Mówię jej żeby jej tak nie ulegała bo ona już to wyczuła i tak samo było z Filipem. Wszyscy mogli posiedzieć a babcia z Filipem musiała chodzić

Nadziejka gratulacje!
W końcu i Ty się wysypiasz:)

Violu ja to samo słyszałam, a Magda zaczela wstawać sama mając 9 miesięcy. Odważnie i sama zaczęła chodzić na roczek.
Moja tak spi czujnie. Najgorze jest jak zasypia,musi być cisza.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry